Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gulvstativ til Samsung QLED-TV

Samsung Studio stand

  Art.nr: 1006112
  • Passer 55" - 65"
  • Skjul strømkabelen i stativet
  • Feste til soundbar er inkludert

Internett

Forhåndsbestilling
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
4 990,-

Delbetal fra 461,-/mnd Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung Studio Stand er et gulvstativ skreddersydd for å passe til din Samsung QLED-TV i størrelsene 55 og 65 tommer. Med TV-en din plassert på dette stilige stativet gjør du TV-en din til et elegant innredningsmøbel i hverdagsrommet ditt.

Enkelt å skjule kabelen med One Connect Box

Takket være Samsung One Connect Box har du bare en kabel som behøves å dras til TV-en din som inneholder alt fra strøm til lyd og bilde. Den tynne kabelen på fem meter som er inkludert i din QLED-TV skjules enkelt inni det bakerste beinet på stativet og du får en stilren installasjon.

Du får nye og tidligere utenkbare innredningsmuligheter og et sluttresultat likt et kunstverk av høy kvalitet.

Kompatibel med flere forskjellige modeller

På Samsung Studio Stand kan du montere QLED-modeller Q7F, Q8F og Q9F fra 2017-2018 og også modellen "The Frame" og stativet er kompatibelt med alle disse i størrelsene 55 - 65 tommer. 

En komplett liste med kompatible modeller finner du under teknisk spesifikasjon. Observer at de to separate festene som medfølger som man trenger ved montering av soundbar ikke er kompatible med Samsung "The Frame".

Legg merke til at bildene illustrerer en TV som er montert på stativet. TV-en er ikke inkludert ved kjøp, men kan kjøpes separat.

1006112 1006112 Samsung Samsung Studio stand VG-STSM11B/XC Samsung Studio Stand er et gulvstativ skreddersydd for å passe til din Samsung QLED-TV i størrelsene 55 og 65 tommer. Med TV-en din plassert på dette stilige stativet gjør du TV-en din til et elegant innredningsmøbel i hverdagsrommet ditt. Enkelt å skjule kabelen med One Connect Box Takket være Samsung One Connect Box har du bare en kabel som behøves å dras til TV-en din som inneholder alt fra strøm til lyd og bilde. Den tynne kabelen på fem meter som er inkludert i din QLED-TV skjules enkelt inni det bakerste beinet på stativet og du får en stilren installasjon. Du får nye og tidligere utenkbare innredningsmuligheter og et sluttresultat likt et kunstverk av høy kvalitet. Kompatibel med flere forskjellige modeller På Samsung Studio Stand kan du montere QLED-modeller Q7F, Q8F og Q9F fra 2017-2018 og også modellen "The Frame" og stativet er kompatibelt med alle disse i størrelsene 55 - 65 tommer.  En komplett liste med kompatible modeller finner du under teknisk spesifikasjon. Observer at de to separate festene som medfølger som man trenger ved montering av soundbar ikke er kompatible med Samsung "The Frame". Legg merke til at bildene illustrerer en TV som er montert på stativet. TV-en er ikke inkludert ved kjøp, men kan kjøpes separat. Gulv- og bordstativ 5 1 4990 NOK 4990 NewCondition PreOrder
  1. Lyd og bilde
  2. TV-tilbehør
  3. Gulv- og bordstativ