Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gulvstativ til Samsung QLED i moderne valnøttdesign

Andersson ATS Black/dark wood for Samsung Q-serie 55"-65"

  Art.nr: 1011085
 • Passer Samsung Q-serie 55" – 65"
 • Integrert kabelskjuling
 • Utsøkt design i tre og metall

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart / valnøtt

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson ATS for Samsung Q-serie er et TV-stativ for hjemmet, kontoret eller studioet kompatibelt med Samsung QLED i størrelsene 55" – 65". Med sitt unike design med elegante trebein og en høyde på 115,5 cm får du et pent TV-stativ som passer inn overalt, perfekt for deg som kanskje har mistet TV-foten eller som vil at TV-en skal passe bedre inn med de øvrige møblene. Stativet monteres enkelt sammen i løpet av et par minutter.

Designet for Samsung Q-serie

Gulvstativet er kompatibelt med Samsung Q-serie i størrelsene 55" – 65" samt Samsungs The Frame. De stabile trebeina har beskyttelse mot å skli, og er dermed skånsomt mot dine gulv. For å gjøre montering lett og smidig er det inkludert et installasjons-kit med skruer i forskjellige størrelser og en bruksanvisning. 

Unikt TV-stativ for kontor og hjemmet

Andersson ATS er unikt designet for å passe for både hjemmet og kontoret. Stativets bein er i sterkt holdbart tre og selve stativet er bygget i slitesterkt metall. Produsert i valnøtt-design i kombinasjon med svart metall gjør det TV-en din unik og til et fantastisk interiørmøbel. 

Praktisk kabelskjuling

Med TV-stativets smarte kabelskjuling slipper du å stresse over kabler som tvinner seg sammen eller som henger ned fra TV-en. Fest helt enkelt ledningen langs stativets bein og få orden og ryddighet i hjemmet eller på kontoret.

For at du skal føle deg ekstra trygg på at stativet står trygt, følger det med en sikkerhetstråd som valgfritt kan festes i veggen bak TV-en.

Spesifikasjoner

 • Passer 55" - 65"
 • Passer Samsung QLED og Samsung The Frame
 • Dimensjoner: 1155 x 880 x 420 mm
 • Beinlengde: Bakre bein: 610 mm, fremre bein: 740 mm
 • Vekt: 3,77 kg
 • Sklibeskyttelse
 • Integrert kabelskjuling

Kompatibilitet

 • Samsung QLED: Q7CN / Q7FN / Q8C / Q85R / Q9F / Q9FN / Q90R / Q900 / Q950R
 • Samsung The Frame: LS03 / LS03R / LS03T

I pakken

 • TV-stativ
 • Installasjons-kit med skruer i forskjellige størrelser (M5X14, M6X14, M6X30, M8X30, M8X50)
 • Bruksanvisning
 • Sikkerhetstråd

Observer at på produktbildene er det brukt en TV som illustrasjon. TV-en er ikke inkludert, men kan kjøpes separat.

1011085 1011085 Andersson Andersson ATS Black/dark wood for Samsung Q-serie 55"-65" FS12-46F-02 dark wood Andersson ATS for Samsung Q-serie er et TV-stativ for hjemmet, kontoret eller studioet kompatibelt med Samsung QLED i størrelsene 55" – 65". Med sitt unike design med elegante trebein og en høyde på 115,5 cm får du et pent TV-stativ som passer inn overalt, perfekt for deg som kanskje har mistet TV-foten eller som vil at TV-en skal passe bedre inn med de øvrige møblene. Stativet monteres enkelt sammen i løpet av et par minutter. Designet for Samsung Q-serie Gulvstativet er kompatibelt med Samsung Q-serie i størrelsene 55" – 65" samt Samsungs The Frame. De stabile trebeina har beskyttelse mot å skli, og er dermed skånsomt mot dine gulv. For å gjøre montering lett og smidig er det inkludert et installasjons-kit med skruer i forskjellige størrelser og en bruksanvisning.  Unikt TV-stativ for kontor og hjemmet Andersson ATS er unikt designet for å passe for både hjemmet og kontoret. Stativets bein er i sterkt holdbart tre og selve stativet er bygget i slitesterkt metall. Produsert i valnøtt-design i kombinasjon med svart metall gjør det TV-en din unik og til et fantastisk interiørmøbel.  Praktisk kabelskjuling Med TV-stativets smarte kabelskjuling slipper du å stresse over kabler som tvinner seg sammen eller som henger ned fra TV-en. Fest helt enkelt ledningen langs stativets bein og få orden og ryddighet i hjemmet eller på kontoret.For at du skal føle deg ekstra trygg på at stativet står trygt, følger det med en sikkerhetstråd som valgfritt kan festes i veggen bak TV-en. Spesifikasjoner Passer 55" - 65"Passer Samsung QLED og Samsung The FrameDimensjoner: 1155 x 880 x 420 mmBeinlengde: Bakre bein: 610 mm, fremre bein: 740 mmVekt: 3,77 kgSklibeskyttelseIntegrert kabelskjuling Kompatibilitet Samsung QLED: Q7CN / Q7FN / Q8C / Q85R / Q9F / Q9FN / Q90R / Q900 / Q950RSamsung The Frame: LS03 / LS03R / LS03T I pakken TV-stativInstallasjons-kit med skruer i forskjellige størrelser (M5X14, M6X14, M6X30, M8X30, M8X50)BruksanvisningSikkerhetstråd *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy"> Observer at på produktbildene er det brukt en TV som illustrasjon. TV-en er ikke inkludert, men kan kjøpes separat. Gulv- og bordstativ 990 NOK 990 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. TV-tilbehør
 3. Gulv- og bordstativ