Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Universalfjernkontroll med grunnleggende funksjoner

Nedis Universalfjernkontroll med store knapper

  Art.nr: 1006609
  • Store knapper for maksimal lesbarhet
  • Styr både TV-en og TV-mottakeren
  • Drives av 2x AAA-batterier
  • IR-signal

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Forhåndsprogrammert fjernkontroll for TV og TV-mottakere laget for å erstatte ødelagte fjernkontroller eller om du rett og slett har mistet din.  Fjernkontrollen har store og tydelige knapper for å øke komforten og samtidig har den alle de grunnleggende funksjonene. Perfekt erstatningskontroll som i mange tilfeller kan være lettere å bruke for barn, eldre eller for mennesker med synsskader siden denne fjernkontrollen har tatt bort en stor mengde av knappene som vanligvis kanskje aldri brukes.

Fjernkontrollen gir deg muligheten til å styre både kompatible TV-er og TV-mottakere ved å enkelt bytte mellom hvilken enhet du vil kontrollere med et knappetrykk på kontrollen. Det eneste du behøver for å komplettere kjøper er 2 stk AAA/LR03-batterier for å kunne bruke TV-en akkurat som før - eller kanskje til og med bedre.

Anbefalt tilbehør

1006609 Nedis Nedis Universalfjernkontroll med store knapper TVRC20SNBK Forhåndsprogrammert fjernkontroll for TV og TV-mottakere laget for å erstatte ødelagte fjernkontroller eller om du rett og slett har mistet din.  Fjernkontrollen har store og tydelige knapper for å øke komforten og samtidig har den alle de grunnleggende funksjonene. Perfekt erstatningskontroll som i mange tilfeller kan være lettere å bruke for barn, eldre eller for mennesker med synsskader siden denne fjernkontrollen har tatt bort en stor mengde av knappene som vanligvis kanskje aldri brukes. Fjernkontrollen gir deg muligheten til å styre både kompatible TV-er og TV-mottakere ved å enkelt bytte mellom hvilken enhet du vil kontrollere med et knappetrykk på kontrollen. Det eneste du behøver for å komplettere kjøper er 2 stk AAA/LR03-batterier for å kunne bruke TV-en akkurat som før - eller kanskje til og med bedre. Fjernkontroll 4,5 4 149 NOK 149 NewCondition InStock
  1. Lyd og Bilde
  2. TV-tilbehør
  3. Fjernkontroll