Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Forhåndsprogrammert universal fjernkontroll for TV og DVD

Nedis Universalfjernkontroll for flere enheter

  Art.nr: 1006610
  • Kontroller fire enheter
  • IR-signal
  • Styr TV, DVD-spiller og digitalboks
  • Programknapper
  • 2x AAA-batterier

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nedis universale fjernkontroll gir deg muligheten å styre flere enheter samtidig med en og samme kontroll. Fjernkontrollen er forhåndsprogrammert og kan brukes direkte ut av forpakningen. Bare sett inn to stykker AAA-batterier, angi enhetens kode på den medfølgende listen i bruksanvisningen og du er klar til bruk. Med universalfjernkontrollen kan du behagelig kontrollere opptil fire valgfri enheter som TV, digitalboks, DVD-spiller og VHS-spiller.

AAA-batteri er ikke inkludert.

Anbefalt tilbehør

1006610 Nedis Nedis Universalfjernkontroll for flere enheter TVRC2040BK Nedis universale fjernkontroll gir deg muligheten å styre flere enheter samtidig med en og samme kontroll. Fjernkontrollen er forhåndsprogrammert og kan brukes direkte ut av forpakningen. Bare sett inn to stykker AAA-batterier, angi enhetens kode på den medfølgende listen i bruksanvisningen og du er klar til bruk. Med universalfjernkontrollen kan du behagelig kontrollere opptil fire valgfri enheter som TV, digitalboks, DVD-spiller og VHS-spiller. AAA-batteri er ikke inkludert. Fjernkontroll 2 4 149 NOK 149 NewCondition InStock
  1. Lyd og Bilde
  2. TV-tilbehør
  3. Fjernkontroll