Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Erstatningsfjernkontroll for alle TV-er fra Samsung*

Nedis Erstatningsfjernkontroll for Samsung TV

  Art.nr: 1006614
  • Fungerer med alle Samsung-modeller*
  • Forhåndsprogrammert
  • Drives av 2x AAA-batterier
  • IR-signal

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Forhåndsprogrammert fjernkontroll med omfattende database med koder som fungerer med samtlige Samsung TV-er*. Perfekt om du enten har mistet din tidligere fjernkontroll eller har ødelagt den. Takket være den store kodedatabasen erstatter fjernkontrollen alle funksjoner hos originalfjernkontrollen.

Denne praktiske erstatningsfjernkontrollen sitter behagelig i hånden og er enkel å bruke ettersom det ikke kreves noen programmering for å få den til å fungere. Det eneste du behøver å komplementere kjøpet med er to stk AAA-batterier for så å kunne bruke Samsung TV-en din som vanlig igjen.

* Legg merke til at fjernkontrollen mangler funksjonalitet for Smart-TV-funksjoner. Fjernkontrollen er laget for å brukes til Samsung-TV-er fra 2012 eller nyere.

1006614 Nedis Nedis Erstatningsfjernkontroll for Samsung TV TVRC40SABK Forhåndsprogrammert fjernkontroll med omfattende database med koder som fungerer med samtlige Samsung TV-er*. Perfekt om du enten har mistet din tidligere fjernkontroll eller har ødelagt den. Takket være den store kodedatabasen erstatter fjernkontrollen alle funksjoner hos originalfjernkontrollen. Denne praktiske erstatningsfjernkontrollen sitter behagelig i hånden og er enkel å bruke ettersom det ikke kreves noen programmering for å få den til å fungere. Det eneste du behøver å komplementere kjøpet med er to stk AAA-batterier for så å kunne bruke Samsung TV-en din som vanlig igjen. * Legg merke til at fjernkontrollen mangler funksjonalitet for Smart-TV-funksjoner. Fjernkontrollen er laget for å brukes til Samsung-TV-er fra 2012 eller nyere. Fjernkontroll 2,3 6 149 NOK 149 NewCondition InStock
  1. Lyd og Bilde
  2. TV-tilbehør
  3. Fjernkontroll