Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Fjernkontroll til Apple-enheter

Apple Remote V3

  Art.nr: 232604
  • Fjernstyr din iPod, iPhone, Apple TV eller Mac*
  • Play, pause, volumkontroll, spole fram, spole bak og styr menyer
  • Aluminium design

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Apple Remote kan du styre musikken, bilder, videor og DVD fra alle deler av rommet. Play, pause, volumkontroll, spole fram, spole bak og styr menyer. Vis en bildefremvisning, en film du har laget med iMovie, eller en filmtrailer .

Apple Remote med iPod og iPhone

Hvis du kobler iPoden til et stereoanlegg, høyttalere eller en TV kan du spille av sanger, vise bilder og mye annet fra sofakroken. Plasser iPoden til en dokkingstasjon og velg en spilleliste, lysbildeserie eller video. Deretter kan du lene deg tilbake og nyte. Hvis du vil hoppe til neste sang? Du trenger ikke å reise deg. Bare trykk Neste-knappen på Apple Remote. Apple Remote med iPod og iPhone: Vær oppmerksom på at en Universal Dock er nødvendig for å bruke Apple Remote med iPhone eller iPod. Apple Remote Mac: Kompatibel med Apple-produkter fra 2005, og senere som har innebygd infrarød (IR) mottaker. Det fungerer ikke med MacBook Pro med Retina-skjerm eller iMac (sent 2012).

*Apple Remote med iPod og iPhone: Vær oppmerksom på at en Universal Dock er nødvendig for å bruke Apple Remote med iPhone eller iPod. 

*Apple Remote Mac: Kompatibel med Apple-produkter fra 2005, og senere som har innebygd infrarød (IR) mottaker. Det fungerer ikke med MacBook Pro med Retina-skjerm eller iMac (sent 2012).

232604 232604 Apple Apple Remote V3 MM4T2ZM/A Med Apple Remote kan du styre musikken, bilder, videor og DVD fra alle deler av rommet. Play, pause, volumkontroll, spole fram, spole bak og styr menyer. Vis en bildefremvisning, en film du har laget med iMovie, eller en filmtrailer . Apple Remote med iPod og iPhone Hvis du kobler iPoden til et stereoanlegg, høyttalere eller en TV kan du spille av sanger, vise bilder og mye annet fra sofakroken. Plasser iPoden til en dokkingstasjon og velg en spilleliste, lysbildeserie eller video. Deretter kan du lene deg tilbake og nyte. Hvis du vil hoppe til neste sang? Du trenger ikke å reise deg. Bare trykk Neste-knappen på Apple Remote. Apple Remote med iPod og iPhone: Vær oppmerksom på at en Universal Dock er nødvendig for å bruke Apple Remote med iPhone eller iPod. Apple Remote Mac: Kompatibel med Apple-produkter fra 2005, og senere som har innebygd infrarød (IR) mottaker. Det fungerer ikke med MacBook Pro med Retina-skjerm eller iMac (sent 2012). *Apple Remote med iPod og iPhone: Vær oppmerksom på at en Universal Dock er nødvendig for å bruke Apple Remote med iPhone eller iPod.  *Apple Remote Mac: Kompatibel med Apple-produkter fra 2005, og senere som har innebygd infrarød (IR) mottaker. Det fungerer ikke med MacBook Pro med Retina-skjerm eller iMac (sent 2012). Fjernkontroll 5 7 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. TV-tilbehør
  3. Fjernkontroll