Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Komprimert luft på sprayboks for rengjøring av elektronikk

Deltaco D-400B

  Art.nr: 247333
  • 400 ml trykkluft
  • Sikker rengjøring
  • Unngå skader på komponenter
  • For elektroniske produkter f.eks. datamaskiner, tastatur m.m.

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Rengjør dine ulike elektroniske komponenter uten direkte fysisk kontakt med komprimert trykkluft på en sprayboks. Ved å bruk trykkluft for å rengjøre elektriske komponenter så skåner man komponentene og forlenger dens levetid. Dette er en perfekt måte å rengjøre alle typer elektriske produkter som TV, datamaskin, tastatur, lydsystem, platespillere og lignende.

247333 247333 Deltaco Deltaco D-400B D-400B Rengjør dine ulike elektroniske komponenter uten direkte fysisk kontakt med komprimert trykkluft på en sprayboks. Ved å bruk trykkluft for å rengjøre elektriske komponenter så skåner man komponentene og forlenger dens levetid. Dette er en perfekt måte å rengjøre alle typer elektriske produkter som TV, datamaskin, tastatur, lydsystem, platespillere og lignende. TV-tilbehør 4,5 32 79 NOK 79 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. TV-tilbehør