Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

CA-modul for RiksTV som settes direkte inn i TVen

RiksTV RiksTV Kortleser CI+ HDTV

  Art.nr: 247212
  • Settes direkte inn i TVen
  • ​Krever programkort fra RiksTV
  • Slipp ekstra enheter som ekstern TV-mottaker

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

RiksTV Kortleser CI+ HDTV

CA-modul for TVer med innebygd DVB-T-mottaker. En CA-modul kreves for at tuneren i TV-en din skal kunne kommunisere med programkort fra RiksTV direkte i TVen din.

TVen du benytter deg av må ha en tilgjengelig Common Interface-port (CI+) og om du ønsker tilsendt programkort med tilgang til flere kanaler får du bestilt dette hos RiksTV.

TVen din må være godkjent av RiksTV (trykk her for en komplett liste).

247212 RiksTV RiksTV RiksTV Kortleser CI+ HDTV RiksTV RiksTV Kortleser CI+ HDTV CA-modul for TVer med innebygd DVB-T-mottaker. En CA-modul kreves for at tuneren i TV-en din skal kunne kommunisere med programkort fra RiksTV direkte i TVen din. TVen du benytter deg av må ha en tilgjengelig Common Interface-port (CI+) og om du ønsker tilsendt programkort med tilgang til flere kanaler får du bestilt dette hos RiksTV.TVen din må være godkjent av RiksTV (trykk her for en komplett liste). CA-modul 399 NOK 399 NewCondition Discontinued
  1. Lyd & Bilde
  2. TV-tilbehør
  3. Antenne
  4. CA-modul