Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Rundstrålende kombiantenne

Andersson CNA 2.1

  Art.nr: 198966
 • Rundstrålende kombiantenne
 • 33 dB forsterkning
 • Perfekt for båt og campingvogn
 • For mottak av digitale og analoge TV/radiosignaler

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson CNA 2.1 er en rundstrålende antenne, som vil si at man ikke trenger å stille inn antennen mot en spesiell retning, da den finner det beste signalet selv. Antennen kan drives med 6-volt (adapter medfølger) og har en forsterkning på hele 33 dB. Passer perfekt for bruk i båt eller campingvognen og den er motstandsdyktig mot vær og vind, så man kan sette den opp utendørs. Støtter mottak av digitale og analoge TV/radiosignaler.

Andersson CNA 2.1 har tilkobling for antennekabel med F-kontakt på selve antennen.

Montering på fot eller stang

Fotfestet er utstyrt med en magnet som gjør at antennen står stødig. Hvis du ønsker kan antennen også monteres på stang. 

TV- og radiosignaler

For å dele opp signalet, så man kan motta både TV- og radio-signaler samtidig, anbefaler vi en T-Split og en Koaksial antennadapter. T-splitten deler signalet, og antenneadapteren brukes for å koble til radioens antenneledning.

Merk at antennekabel ikke medfølger

Se også

(0 stk)
 • Signalforsterkning på 46 dB
 • LTE700-filter for 4G
 • Både innen- og utendørsbruk

399,-

Se også

(0 stk)
 • Signalforsterkning på 46 dB
 • LTE700-filter for 4G
 • Både innen- og utendørsbruk

399,-

198966 Andersson Andersson CNA 2.1 TBC Andersson CNA 2.1 er en rundstrålende antenne, som vil si at man ikke trenger å stille inn antennen mot en spesiell retning, da den finner det beste signalet selv. Antennen kan drives med 6-volt (adapter medfølger) og har en forsterkning på hele 33 dB. Passer perfekt for bruk i båt eller campingvognen og den er motstandsdyktig mot vær og vind, så man kan sette den opp utendørs. Støtter mottak av digitale og analoge TV/radiosignaler.Andersson CNA 2.1 har tilkobling for antennekabel med F-kontakt på selve antennen.Montering på fot eller stangFotfestet er utstyrt med en magnet som gjør at antennen står stødig. Hvis du ønsker kan antennen også monteres på stang. TV- og radiosignalerFor å dele opp signalet, så man kan motta både TV- og radio-signaler samtidig, anbefaler vi en T-Split og en Koaksial antennadapter. T-splitten deler signalet, og antenneadapteren brukes for å koble til radioens antenneledning.Merk at antennekabel ikke medfølger Antenne 4,8 21 399 NOK 399 NewCondition Discontinued
 1. Lyd og Bilde
 2. TV-tilbehør
 3. Antenne