Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Bærbar klokkeradio med DAB+ og LCD-skjerm

Sony XDR-C1DBP

  Art.nr: 227539
  • DAB+-radio
  • Dimbar LCD-skjerm
  • USB-port for lading av smartphone
  • 2 alarmtyper
  • Snoozefunksjon

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info
Sony XDR-C1DBP
Bærbar klokkeradio med DAB+ og LCD-skjerm

849,-


  • pris: 998,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Sony XDR-C1DBP klokkeradio er så liten og lett at du kan ha den med deg når du går ut. Hjemme passer den fint på nattbordet, og er utstyrt med alarm der du kan velge om du vil våkne til din favoritt radiostasjon eller til vanlig alarm. Det dimbare displayet på klokkeradioen gjør at den ikke lyser for sterkt på natten. På skjermen vises klokkeslett, og informasjon om stasjon og programet du hører på (DAB).

Radioen har mulighet for å lagre 5 kanaler, så du alltid har favorittstasjonene dine tilgjengelig. 

Vil du lade telefonen din om natten, kan du koble mobilen din til klokkeradioen via USB-porten.

227539 227539 Sony Sony XDR-C1DBP XDRC1DBP.CED Sony XDR-C1DBP klokkeradio er så liten og lett at du kan ha den med deg når du går ut. Hjemme passer den fint på nattbordet, og er utstyrt med alarm der du kan velge om du vil våkne til din favoritt radiostasjon eller til vanlig alarm. Det dimbare displayet på klokkeradioen gjør at den ikke lyser for sterkt på natten. På skjermen vises klokkeslett, og informasjon om stasjon og programet du hører på (DAB).Radioen har mulighet for å lagre 5 kanaler, så du alltid har favorittstasjonene dine tilgjengelig. Vil du lade telefonen din om natten, kan du koble mobilen din til klokkeradioen via USB-porten. Vekkerklokke 4,2 17 849 NOK 849 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Radio og Stereo
  3. Vekkerklokke