Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Klokkeradio med Bluetooth og Qi-ladeplate

Philips R7705

  Art.nr: 1012922
  • DAB+
  • USB-ladeport
  • Strøm musikk via Bluetooth
  • Stort og tydelig display
  • Doble alarmer

Internett

Forventet på lager: 29.01.2021
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info
Philips R7705
Klokkeradio med Bluetooth og Qi-ladeplate

790,-


  • pris: 879,-
Legg pakken i handlevognen
Philips R7705
Klokkeradio med Bluetooth og Qi-ladeplate

790,-


  • pris: 879,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Sovne til ei avslappende spilleliste eller til en podcast du liker, og våkne til morgenshowet på radiokanalen du liker best. Med klokkeradioen Philips TAR7705 kan du også strømme musikk via Bluetooth. I tillegg kan du lade Qi-kompatible enheter trådløst på Qi-ladeplaten, som du finner på toppen av klokkeradioen. Med dobbel alarmfunksjon kan du være sikker på å ikke forsove deg selv om du snoozer gjennom den første alarmen, eller du og partneren din kan sette hver deres alarm og bli vekket til ulike tider. Skulle strømmen gå i løpet av natta så vekkes du allikevel til avtalt tid – TAR7705 har automatisk tidssynking og reservebatteri, noe som gjør at klokkeinnstillingene ikke påvirkes av strømbruddet. God natt og god morgen!

Philips TAR77055

Enkel i bruk

På forsiden av Philips TAR7705 finner du et stort display som viser tiden på store, tydelige tall. Forrest på den blanke oversiden sitter tastene som lar deg kontrollere klokkeradioen, og like bak dette finner du Qi-ladeplaten. På baksiden sitter USB-porten og uttaket til strømkabelen som driver klokkeradioen.

DAB+ og tidssynking

Philips TAR7705 gjør det mer behagelig å våkne om morgenen. Lytt til musikk, nyheter eller podcasts, med DAB+ er signalet på topp, og du kan lagre inntil tjue radiokanaler. Klokka synkes automatisk.

Fleksible lademuligheter

Pass på å lade telefonen din mens du ikke bruker den. Hvis telefonen din støtter Qi-lading kan den lades ved å legge den på toppen av klokkeradioen. Ellers bruker du USB-porten på baksiden. 

Smart Qi-ladeplate på toppen, og USB-port bak.

Innsovningstimer

Med Bluetooth-vekkerklokkas innsovningstimer kan du sovne til favorittmusikken eller en podcast du liker. Du kan stille inn TAR7705 til å strømme fra telefonen din i opptil to timer. Når den forhåndsvalgte tidsintervallen har passert, skrus høyttaleren automatisk av.

Start morgenen med snooze

Når alarmen går av og alt du vil er å sove bittelitt lenger kan du trykke på snoozeknappen og lukke øynene igjen. Ni minutter senere vekker TAR3505 deg på nytt. Du kan snooze så lenge du vil, og når du bestemmer deg for at du må opp så skrur du av alarmen helt.

Automatisk tidssynking og reservebatteri

Philips TAR7705 kobles til strømnettet, men har i tillegg et reservebatteri. Hvis strømmen skulle gå i løpet av natten så resettes altså ikke klokka, og du vekkes til forhåndsvalgt tid som vanlig. Sov godt!

1012922 1012922 Philips Philips R7705 R7705/10 Sovne til ei avslappende spilleliste eller til en podcast du liker, og våkne til morgenshowet på radiokanalen du liker best. Med klokkeradioen Philips TAR7705 kan du også strømme musikk via Bluetooth. I tillegg kan du lade Qi-kompatible enheter trådløst på Qi-ladeplaten, som du finner på toppen av klokkeradioen. Med dobbel alarmfunksjon kan du være sikker på å ikke forsove deg selv om du snoozer gjennom den første alarmen, eller du og partneren din kan sette hver deres alarm og bli vekket til ulike tider. Skulle strømmen gå i løpet av natta så vekkes du allikevel til avtalt tid – TAR7705 har automatisk tidssynking og reservebatteri, noe som gjør at klokkeinnstillingene ikke påvirkes av strømbruddet. God natt og god morgen! Enkel i brukPå forsiden av Philips TAR7705 finner du et stort display som viser tiden på store, tydelige tall. Forrest på den blanke oversiden sitter tastene som lar deg kontrollere klokkeradioen, og like bak dette finner du Qi-ladeplaten. På baksiden sitter USB-porten og uttaket til strømkabelen som driver klokkeradioen.DAB+ og tidssynkingPhilips TAR7705 gjør det mer behagelig å våkne om morgenen. Lytt til musikk, nyheter eller podcasts, med DAB+ er signalet på topp, og du kan lagre inntil tjue radiokanaler. Klokka synkes automatisk.Fleksible lademuligheterPass på å lade telefonen din mens du ikke bruker den. Hvis telefonen din støtter Qi-lading kan den lades ved å legge den på toppen av klokkeradioen. Ellers bruker du USB-porten på baksiden.  Innsovningstimer Med Bluetooth-vekkerklokkas innsovningstimer kan du sovne til favorittmusikken eller en podcast du liker. Du kan stille inn TAR7705 til å strømme fra telefonen din i opptil to timer. Når den forhåndsvalgte tidsintervallen har passert, skrus høyttaleren automatisk av.Start morgenen med snoozeNår alarmen går av og alt du vil er å sove bittelitt lenger kan du trykke på snoozeknappen og lukke øynene igjen. Ni minutter senere vekker TAR3505 deg på nytt. Du kan snooze så lenge du vil, og når du bestemmer deg for at du må opp så skrur du av alarmen helt.Automatisk tidssynking og reservebatteriPhilips TAR7705 kobles til strømnettet, men har i tillegg et reservebatteri. Hvis strømmen skulle gå i løpet av natten så resettes altså ikke klokka, og du vekkes til forhåndsvalgt tid som vanlig. Sov godt! Vekkerklokke 5 3 790 NOK 790 NewCondition PreOrder
  1. Lyd og bilde
  2. Radio og Stereo
  3. Vekkerklokke