Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Klokkeradio med DAB+ og doble alarmer

Philips R3505

  Art.nr: 1012921
  • DAB+
  • Doble alarmer
  • Snooze-funksjon
  • Batteribackup
  • Lagre opptil 20 radiostasjoner

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Philips R3505
Klokkeradio med DAB+ og doble alarmer

599,-


  • pris: 688,-
Legg pakken i handlevognen
Philips R3505
Klokkeradio med DAB+ og doble alarmer

599,-


  • pris: 688,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Start dagen med et koselig morgenshow på radioen, eller snooze til krampa tar deg. Philips TAR3505 er en klokkeradio med DAB+ som gjør det litt lettere å stå opp. Klokkeradioen kobles i veggen, men har også et reservebatteri som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for strømbrudd. Hvis du og partneren din skal opp til ulike tider så kan dere enkelt sette hver deres alarm på TAR3505.

Philips TAR 3505

Doble alarmer

Du og partneren din kan lett sette hver deres alarm på TAR3505, og vekkes til ulike tider om morgenen. 

Start morgenen med snooze

Når alarmen går av og alt du vil er å sove bittelitt lenger kan du trykke på snoozeknappen og lukke øynene igjen. Ni minutter senere vekker TAR3505 deg på nytt. Du kan snooze så lenge du vil, og når du bestemmer deg for at du opp så skrur du av alarmen helt.

Praktisk batteri-backup

Philips TAR3505 kobles til strømnettet, men har i tillegg et reservebatteri. Hvis strømmen skulle gå i løpet av natten så resettes altså ikke klokka, og du vekkes til forhåndsvalgt tid som vanlig. Sov godt!

1012921 1012921 Philips Philips R3505 R3505/12 Start dagen med et koselig morgenshow på radioen, eller snooze til krampa tar deg. Philips TAR3505 er en klokkeradio med DAB+ som gjør det litt lettere å stå opp. Klokkeradioen kobles i veggen, men har også et reservebatteri som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for strømbrudd. Hvis du og partneren din skal opp til ulike tider så kan dere enkelt sette hver deres alarm på TAR3505.Doble alarmerDu og partneren din kan lett sette hver deres alarm på TAR3505, og vekkes til ulike tider om morgenen. Start morgenen med snoozeNår alarmen går av og alt du vil er å sove bittelitt lenger kan du trykke på snoozeknappen og lukke øynene igjen. Ni minutter senere vekker TAR3505 deg på nytt. Du kan snooze så lenge du vil, og når du bestemmer deg for at du må opp så skrur du av alarmen helt.Praktisk batteri-backupPhilips TAR3505 kobles til strømnettet, men har i tillegg et reservebatteri. Hvis strømmen skulle gå i løpet av natten så resettes altså ikke klokka, og du vekkes til forhåndsvalgt tid som vanlig. Sov godt! Vekkerklokke 2,5 2 599 NOK 599 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Radio og Stereo
  3. Vekkerklokke