Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Våkne opp på en behagelig måte, full av energi!

Philips HF3505/01

  Art.nr: 192721
  • Du vekkes opp gradvis av et naturlig lys
  • Våkne opp til naturlige lyder
  • Sengbelysning med 10 ulike lysinstillinger
  • Snooze-funksjon
  • FM-radio

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips Wake-Up Light vekker deg på en naturlig måte

Med Philips Wake-Up Light våkner du til naturlig lyd og lys som gir deg en bedre start på dagen. Philips har utviklet en unik kombinasjon av lyd og lys slik at du enklere skal komme deg opp av sengen og føle deg klar for å innlede en ny dag, hver morgen. Utstyrt med Snooze-funksjon er den mulig å tilpasse til alle typer morgenmennesker, uansett om du spretter opp av sengen eller ikke!

Våkne opp med en god følelse i kroppen

Med over 100 års erfaring innen lys og lyspærer vet Philips hva de holder på med, og Philips Wake-Up Light er den eneste i kategorien som har en klinisk påvist effekt. På bakgrunn av uavhengige undersøkelser er produktet blitt optimert slik at 

det skal fungere så bra som mulig og du skal våkne opp med masse energi. Lyset øker gradvis i løpet av 30 minutter, akkurat som under en soloppgang, helt til rommet er fylt med et klart, gult lys. Når rommet ditt er helt opplyst, spilles et av de medfølgende, naturlige lydene som du har stilt inn på forhånd. Kroppen din er klar til å våkne opp.

192721 192721 Philips Philips HF3505/01 HF3505/01 Philips Wake-Up Light vekker deg på en naturlig måte Med Philips Wake-Up Light våkner du til naturlig lyd og lys som gir deg en bedre start på dagen. Philips har utviklet en unik kombinasjon av lyd og lys slik at du enklere skal komme deg opp av sengen og føle deg klar for å innlede en ny dag, hver morgen. Utstyrt med Snooze-funksjon er den mulig å tilpasse til alle typer morgenmennesker, uansett om du spretter opp av sengen eller ikke! *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Våkne opp med en god følelse i kroppen Med over 100 års erfaring innen lys og lyspærer vet Philips hva de holder på med, og Philips Wake-Up Light er den eneste i kategorien som har en klinisk påvist effekt. På bakgrunn av uavhengige undersøkelser er produktet blitt optimert slik at  det skal fungere så bra som mulig og du skal våkne opp med masse energi. Lyset øker gradvis i løpet av 30 minutter, akkurat som under en soloppgang, helt til rommet er fylt med et klart, gult lys. Når rommet ditt er helt opplyst, spilles et av de medfølgende, naturlige lydene som du har stilt inn på forhånd. Kroppen din er klar til å våkne opp. Vekkerklokke 4 133 759 NOK 759 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Radio og Stereo
  3. Vekkerklokke