Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

En god start på dagen med Philips' Wake-up Light

Philips HF3500/01

  Art.nr: 211052
  • Våkne gradvis av naturlig lys
  • Opplev soloppgangen hver morgen
  • Diskret og gradvis høyere alarm
  • 10 ulike lysinnstillinger
  • Snoozefunksjon

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips HF3500/01 er en smart Wake-up Light som er inspirert av naturens soloppgang. Vekkerklokken øker lyset gradvis i 30 minutter helt til rommet er fylt med et klart, gult lys. Denne prosessen stimulerer kroppen din slik at den våkner på en naturlig måte. Når lyset har fylt rommet så vil naturlyden du har forhåndsvalgt fullføre oppvåkningsprosessen og gjøre deg klar for dagen som kommer.

Utviklet av Philips, belysningseksperter i over 100 år

Philips ble grunnlagt for over 100 år siden som et selskap som produserte og solgte lyspærer. I løpet av 100 år har Philips vokst til et globalt selskap som sørger for nyskaping innen mange forskjellige områder, men belysning er fortsatt Philips' sjel. Wake-up Light er stolt av å kunne videreføre denne arven ved å bygge på den mangeårige kunnskapen og ekspertisen til verdens mest kjente belysningsekspert.

Klinisk bevist at det virker

For øyeblikket er Philips' Wake-up Light den eneste som har vitenskaplig bevist virkning. For å kunne gjøre Wake-up Light til det beste mulige produktet for å vekke deg opp på en naturlig måte og gi deg ny energi så har vi utført mye klinisk forskning. Denne forskningen har blitt utført av uavhengige vitenskapelige institusjoner for å studere og bevise effekten av oppvåkningslys på den generelle oppvåkningsopplevelsen. På denne måten har vi blant annet bevist at Philips Wake-up Light ikke bare vekker deg mer behagelig, men også gir deg ny energi og forbedrer humøret ditt om morgenen.

Nattbordlampe med 10 lysinnstillinger

Lyssensitiviteten varierer fra person til person. Vanligvis trenger en person mindre tid på å bli helt våken ved bruk av en høyere lysintensitet. De 10 lysintensitetene til Wake-up light kan tilpasses personlig, og til og med bli justert opp til 200 lux.

211052 211052 Philips Philips HF3500/01 HF3500/01 Philips HF3500/01 er en smart Wake-up Light som er inspirert av naturens soloppgang. Vekkerklokken øker lyset gradvis i 30 minutter helt til rommet er fylt med et klart, gult lys. Denne prosessen stimulerer kroppen din slik at den våkner på en naturlig måte. Når lyset har fylt rommet så vil naturlyden du har forhåndsvalgt fullføre oppvåkningsprosessen og gjøre deg klar for dagen som kommer. Utviklet av Philips, belysningseksperter i over 100 år Philips ble grunnlagt for over 100 år siden som et selskap som produserte og solgte lyspærer. I løpet av 100 år har Philips vokst til et globalt selskap som sørger for nyskaping innen mange forskjellige områder, men belysning er fortsatt Philips' sjel. Wake-up Light er stolt av å kunne videreføre denne arven ved å bygge på den mangeårige kunnskapen og ekspertisen til verdens mest kjente belysningsekspert. Klinisk bevist at det virker For øyeblikket er Philips' Wake-up Light den eneste som har vitenskaplig bevist virkning. For å kunne gjøre Wake-up Light til det beste mulige produktet for å vekke deg opp på en naturlig måte og gi deg ny energi så har vi utført mye klinisk forskning. Denne forskningen har blitt utført av uavhengige vitenskapelige institusjoner for å studere og bevise effekten av oppvåkningslys på den generelle oppvåkningsopplevelsen. På denne måten har vi blant annet bevist at Philips Wake-up Light ikke bare vekker deg mer behagelig, men også gir deg ny energi og forbedrer humøret ditt om morgenen. Nattbordlampe med 10 lysinnstillinger Lyssensitiviteten varierer fra person til person. Vanligvis trenger en person mindre tid på å bli helt våken ved bruk av en høyere lysintensitet. De 10 lysintensitetene til Wake-up light kan tilpasses personlig, og til og med bli justert opp til 200 lux. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Vekkerklokke 3 37 539 NOK 539 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Radio og Stereo
  3. Vekkerklokke