Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Praktisk sveivradio med solcellepanel og DAB+

Sangean MMR-88 DAB

  Art.nr: 1008136
  • DAB+
  • Innebygget LED-lykt
  • Nødsignaltone
  • Flere lademuligheter
  • 20 minneplasser

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info
Sangean Survivor MMR-88 DAB
Praktisk sveivradio med solcellepanel og DAB+

990,-


  • pris: 1 189,-
Legg pakken i handlevognen
Sangean Survivor MMR-88 DAB
Praktisk sveivradio med solcellepanel og DAB+

990,-


  • pris: 1 089,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Sangean Survivor 8 (MMR-88) DAB+ er en praktisk radio som alltid er beredt. Radioen er full av smarte funksjoner og har et vesentlig godt og innebygget batteri, som kan lades enten via solcellepanelet på toppen eller ved hjelp av sveiv. På den måten blir MMR-88 en viktig støttespiller dersom strømmen går hjemme eller om du er ute i skogen, og passer dessuten godt ved prepping og kriseberedskap som den gjør på hytta, på stranda eller på tur.

Robust design

Ved hjelp av sitt kompakte design ligger den like godt i ryggsekken som i hånden og tåler tøffe tak, både på tur i skogen eller om du pusser opp hjemme.

Surviror 8 har dessuten 20 minneplasser, hvorav 10 er tilegnet DAB+-kanaler og har en tydelig bakbelyst LCD-display som er lett å finne fram på.

Flere lademuligheter

Med Sangean Survivor 8 DAB+ kan høre på radio som om strømmen går. Den svært praktiske radioen kan lades opp på tre forskjellige måter: Via USB-kabel, solcellepanel på toppen eller ved hjelp av en sveiv på baksiden. 
Det innebygde batteriet har kapasitet til 850 mAh og er nok til 10 timer med radiolytting. For å oppnå fullt batteri bruker den ca 2 timer på å lade via adapter og om du glemmer å skru den av, gjør den det selv etter 90 minutter for å spare batteri.

Smarte funksjoner

Sveivradioen har flere praktiske egenskaper dersom du befinner det på et sted uten strøm eller om strømmen går hjemme. Ikke nok med at du kan høre på radio, det finnes også en justerbar lykt med forskjellige innstillinger og en lampe som kan benyttes ved behov. Det finnes dessuten en innebygget klokke, indikator som viser aktuelt batterinivå og mulighet til å lade andre enheter via USB-uttaket med opptil 500 mAh. Dette gjør at radioen passer perfekt for deg som er på tur i skogen og ikke har mulighet til å lade via stikkontakt. 

Du kan lett koble til et par hodetelefoner via 3,5 mm kabel, dersom du vil lytte til radio uten å forstyrre noen.

Nødsignaltone

Ved eventuell fare kan du benytte det innebygde nødsignalet for varsling med lyd eller bruke lykten som kan blinke SOS i morse. Signalet startes ved å holde inne nødsignalsknappen i et sekund.

1008136 1008136 Sangean Sangean MMR-88 DAB 000aQ130C Sangean Survivor 8 (MMR-88) DAB+ er en praktisk radio som alltid er beredt. Radioen er full av smarte funksjoner og har et vesentlig godt og innebygget batteri, som kan lades enten via solcellepanelet på toppen eller ved hjelp av sveiv. På den måten blir MMR-88 en viktig støttespiller dersom strømmen går hjemme eller om du er ute i skogen, og passer dessuten godt ved prepping og kriseberedskap som den gjør på hytta, på stranda eller på tur. Robust design Ved hjelp av sitt kompakte design ligger den like godt i ryggsekken som i hånden og tåler tøffe tak, både på tur i skogen eller om du pusser opp hjemme.Surviror 8 har dessuten 20 minneplasser, hvorav 10 er tilegnet DAB+-kanaler og har en tydelig bakbelyst LCD-display som er lett å finne fram på. Flere lademuligheter Med Sangean Survivor 8 DAB+ kan høre på radio som om strømmen går. Den svært praktiske radioen kan lades opp på tre forskjellige måter: Via USB-kabel, solcellepanel på toppen eller ved hjelp av en sveiv på baksiden. Det innebygde batteriet har kapasitet til 850 mAh og er nok til 10 timer med radiolytting. For å oppnå fullt batteri bruker den ca 2 timer på å lade via adapter og om du glemmer å skru den av, gjør den det selv etter 90 minutter for å spare batteri. Smarte funksjoner Sveivradioen har flere praktiske egenskaper dersom du befinner det på et sted uten strøm eller om strømmen går hjemme. Ikke nok med at du kan høre på radio, det finnes også en justerbar lykt med forskjellige innstillinger og en lampe som kan benyttes ved behov. Det finnes dessuten en innebygget klokke, indikator som viser aktuelt batterinivå og mulighet til å lade andre enheter via USB-uttaket med opptil 500 mAh. Dette gjør at radioen passer perfekt for deg som er på tur i skogen og ikke har mulighet til å lade via stikkontakt.  Du kan lett koble til et par hodetelefoner via 3,5 mm kabel, dersom du vil lytte til radio uten å forstyrre noen. Nødsignaltone Ved eventuell fare kan du benytte det innebygde nødsignalet for varsling med lyd eller bruke lykten som kan blinke SOS i morse. Signalet startes ved å holde inne nødsignalsknappen i et sekund. Radio 4,8 13 990 NOK 990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Radio og Stereo
  3. Radio