Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vanntett DAB / FM-radio for alle aktiviteter

JBL Tuner 2 - Black

  Art.nr: 1013155
 • 12 timer batteritid
 • Vannbestandig - IPX7
 • Bluetooth
 • Kraftig og krystallklar lyd

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 190,-

Delbetal fra 144,-/mnd Info

Info
JBL Tuner 2 - Black
Vanntett DAB / FM-radio for alle aktiviteter

1 190,-


 • pris: 1 389,-
Legg pakken i handlevognen
JBL Tuner 2 - Black
Vanntett DAB / FM-radio for alle aktiviteter

1 190,-


 • pris: 1 289,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lag mat, slapp av i hagen eller dans om kvelden. Velg om du vil lytte til favorittradiokanalen eller musikk via Bluetooth fra telefonen. Med opptil 12 timers batterilevetid trenger du ikke å bekymre deg for at høyttaleren lades ut for fort. Imponert lydkvalitet gjør det behagelig å lytte og ta JBL Tuner 2 med deg til parken eller bassenget. Den er vanntett i henhold til IPX7, slik at du kan lytte når og hvor du vil.

Imponerende batteritid

Det innebygde og oppladbare litiumionbatteriet gir en imponerende spilletid på opptil 12 timer. Nyt å lytte til favorittradiokanalen din eller musikken din hele dagen.

Lytt på det du vil

Lytt til alt du liker. Koble JBL Tuner 2 til smarttelefonen eller nettbrettet ditt via Bluetooth og bytt raskt fra radioen til spillelistene dine.

Fantastisk lydkvalitet

Med alt fra nyheter og vær til musikk og underholdning, kan du nyte alle favorittradiostasjonene dine på digitale DAB / DAB + og FM-frekvenser med kraftig, krystallklar JBL Pro-lyd.

Vannbestandig i henhold til IPX7

For at du skal kunne ha JBL Tuner 2 med deg overalt, er den vanntett i henhold til IPX7. Ta den med deg til parken eller ut til bassenget. Den kan lytte til deg når og hvor du vil.

I esken får du:

 • JBL Tuner 2
 • USB-kabel typ C
 • Manual
 • Garantibevis
 • Sikkerhetsinstrukser
1013155 1013155 JBL JBL Tuner 2 - Black JBLTUNER2BLK Lag mat, slapp av i hagen eller dans om kvelden. Velg om du vil lytte til favorittradiokanalen eller musikk via Bluetooth fra telefonen. Med opptil 12 timers batterilevetid trenger du ikke å bekymre deg for at høyttaleren lades ut for fort. Imponert lydkvalitet gjør det behagelig å lytte og ta JBL Tuner 2 med deg til parken eller bassenget. Den er vanntett i henhold til IPX7, slik at du kan lytte når og hvor du vil.Imponerende batteritid Det innebygde og oppladbare litiumionbatteriet gir en imponerende spilletid på opptil 12 timer. Nyt å lytte til favorittradiokanalen din eller musikken din hele dagen.Lytt på det du vilLytt til alt du liker. Koble JBL Tuner 2 til smarttelefonen eller nettbrettet ditt via Bluetooth og bytt raskt fra radioen til spillelistene dine.Fantastisk lydkvalitetMed alt fra nyheter og vær til musikk og underholdning, kan du nyte alle favorittradiostasjonene dine på digitale DAB / DAB + og FM-frekvenser med kraftig, krystallklar JBL Pro-lyd.Vannbestandig i henhold til IPX7For at du skal kunne ha JBL Tuner 2 med deg overalt, er den vanntett i henhold til IPX7. Ta den med deg til parken eller ut til bassenget. Den kan lytte til deg når og hvor du vil.I esken får du:JBL Tuner 2 USB-kabel typ C ManualGarantibevisSikkerhetsinstrukser Radio 4,3 14 1190 NOK 1190 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Radio og Stereo
 3. Radio