Bærbar og oppladbar DAB+-radio

Andersson DAB 2.0

  Art.nr: 1006798
  • Bærbar DAB+-radio
  • Oppladbart batteri
  • Medfølgende ørepropper
  • Innebygget lommelykt

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Andersson DAB 2.0
Bærbar og oppladbar DAB+-radio

99,-


  • pris: 228,-
Legg pakken i handlevognen
Andersson DAB 2.0
Bærbar og oppladbar DAB+-radio

99,-


  • pris: 198,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med denne lette og bærbare DAB+-radioen kan du høre på alle dine favorittstasjoner enten du er på jobb, på tur eller sitter på balkongen. DAB 2.0 har et kompakt design som er lett å bære med seg og via det tydelige 1,4" displayet ser du hvilken stasjon du hører på.

Ta den med deg overalt

Med sitt oppladbare batteri på 350 mAh som holder 8 timer, kan du høre på radio hele arbeidsdagen eller gå en lengre tur uten å måtte føle deg begrenset. Når det derimot er tid for å lade, gjøres det enkelt via den medfølgende USB-kabelen.

Her finnes det en egen inngang for hodetelefoner og det følger med et par ørepropper i esken. Du kan også bruke dine egne hodetelefoner så lenge de kan kobles til via AUX.

Medfølgende tilbehør

DAB+-radioen leveres med et par ørepropper, en USB-ladekabel, et etui og en bruksanvisning.

1006798 Andersson Andersson DAB 2.0 DB-02 Med denne lette og bærbare DAB+-radioen kan du høre på alle dine favorittstasjoner enten du er på jobb, på tur eller sitter på balkongen. DAB 2.0 har et kompakt design som er lett å bære med seg og via det tydelige 1,4" displayet ser du hvilken stasjon du hører på. Ta den med deg overalt Med sitt oppladbare batteri på 350 mAh som holder 8 timer, kan du høre på radio hele arbeidsdagen eller gå en lengre tur uten å måtte føle deg begrenset. Når det derimot er tid for å lade, gjøres det enkelt via den medfølgende USB-kabelen.Her finnes det en egen inngang for hodetelefoner og det følger med et par ørepropper i esken. Du kan også bruke dine egne hodetelefoner så lenge de kan kobles til via AUX. Medfølgende tilbehør DAB+-radioen leveres med et par ørepropper, en USB-ladekabel, et etui og en bruksanvisning. Radio 3,6 5 99 NOK 99 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Radio og Stereo
  3. Radio