Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Bærbar DAB+ radio som får plass i lommen

POP nano - White

  Art.nr: 227077
  • Bærbar DAB+-radio
  • Norske menyer
  • Krystallklar lyd, mange kanaler
  • Oppladbart batteri
  • Ørepropper medfølger

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

POP Nano DAB+ radio

POP Nano er en av verdens minste DAB+ radioer. Dette gjør den svært aktuell for å bli med deg overalt. Lytt til krystallklare DAB+ radiokanaler i sofaen, foran datamaskinen, på trening, og til og med i bilen. Radioen har et innebygd oppladbart batteri og ørepropper medfølger. Sort farge er foreløpig kun tilgjengelig. 

POP Nano har norske menyer, norske bokstaver og norsk bruksanvisning. Den kan drives via USB-strøm(5V) fra for eksempel en datamaskin, eller via det innebygde oppladbare batteriet. Avspillingstiden til batteriet er på ca. 4 timer. Den er i tillegg svært kompakt av størrelse og har lav vekt og derfor perfekt å ha med seg på tur eller trening. En innebygd belteklips gjør at du enkelt kan feste radioen i bukselinningen eller på jakken. Det gummierte ytre gjør at radioen er behagelig å ta på og vil ikke skli ut av hendene.

DAB+ radio

Digital Audio Broadcasting(DAB) tilbyr et digitalt utvalg av radiostasjoner med høyere og bedre lydkvalitet enn på det tradisjonelle FM-båndet. Andre fordeler med DAB+ er automatisk søk etter tilgjengelige stasjoner med en liste å velge fra, og informasjon som vises i displayet som f.eks. stasjonens navn, program, og f.eks. sangens navn. 

I 2017 slukkes det tradisjonelle FM-radionettet i Norge. Dersom du da sitter med en FM-radio vil du dermed ikke kunne motta norske radiosendinger lenger. Med en digital DAB+ radio er du fremtidsrettet og vil ikke bli berørt av slukkingen av FM-nettet.

POP Nano har Frontiere Silicon dabchip og dermed markedsledende dab-mottak. POP radioene har fått mye oppmerksomhet for sitt unike design og er også de eneste radioene med egen radiokanal. POPRADIO finnes på DAB+ i Oslo og Akershus og på internettradio over hele verden.

Utgang for hodetelefon eller eksternt lydsystem

POP Nano har en innebygd utgang for hodetelefoner slik at du kan fortsatt lytte til radio uten å forstyrre andre personer rundt deg. Denne utgangen egner seg også for å tilkoble POP til for eksempel et stereoanlegg av full størrelse. På denne måten får man radio med særdeles høy kvalitet med DAB+. Eller hvorfor ikke tilkoble den til AUX-inngangen til en bilstereo og lytte til DAB+ i bilen?

227077 POP POP nano - White 100024 POP Nano DAB+ radio POP Nano er en av verdens minste DAB+ radioer. Dette gjør den svært aktuell for å bli med deg overalt. Lytt til krystallklare DAB+ radiokanaler i sofaen, foran datamaskinen, på trening, og til og med i bilen. Radioen har et innebygd oppladbart batteri og ørepropper medfølger. Sort farge er foreløpig kun tilgjengelig. POP Nano har norske menyer, norske bokstaver og norsk bruksanvisning. Den kan drives via USB-strøm(5V) fra for eksempel en datamaskin, eller via det innebygde oppladbare batteriet. Avspillingstiden til batteriet er på ca. 4 timer. Den er i tillegg svært kompakt av størrelse og har lav vekt og derfor perfekt å ha med seg på tur eller trening. En innebygd belteklips gjør at du enkelt kan feste radioen i bukselinningen eller på jakken. Det gummierte ytre gjør at radioen er behagelig å ta på og vil ikke skli ut av hendene.DAB+ radioDigital Audio Broadcasting(DAB) tilbyr et digitalt utvalg av radiostasjoner med høyere og bedre lydkvalitet enn på det tradisjonelle FM-båndet. Andre fordeler med DAB+ er automatisk søk etter tilgjengelige stasjoner med en liste å velge fra, og informasjon som vises i displayet som f.eks. stasjonens navn, program, og f.eks. sangens navn. I 2017 slukkes det tradisjonelle FM-radionettet i Norge. Dersom du da sitter med en FM-radio vil du dermed ikke kunne motta norske radiosendinger lenger. Med en digital DAB+ radio er du fremtidsrettet og vil ikke bli berørt av slukkingen av FM-nettet.POP Nano har Frontiere Silicon dabchip og dermed markedsledende dab-mottak. POP radioene har fått mye oppmerksomhet for sitt unike design og er også de eneste radioene med egen radiokanal. POPRADIO finnes på DAB+ i Oslo og Akershus og på internettradio over hele verden.Utgang for hodetelefon eller eksternt lydsystemPOP Nano har en innebygd utgang for hodetelefoner slik at du kan fortsatt lytte til radio uten å forstyrre andre personer rundt deg. Denne utgangen egner seg også for å tilkoble POP til for eksempel et stereoanlegg av full størrelse. På denne måten får man radio med særdeles høy kvalitet med DAB+. Eller hvorfor ikke tilkoble den til AUX-inngangen til en bilstereo og lytte til DAB+ i bilen? Radio & Stereo 349 NOK 349 NewCondition Discontinued
  1. Lyd & Bilde
  2. Radio & Stereo