Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

iPod touch. Mer fart. Mer moro.

Apple iPod touch 32GB - Pink

  Art.nr: 1008619
 • 4" Retina-skjerm
 • Musikk, spill og AR-apper rett i lommen
 • Høyere ytelse og raskere grafikk
 • Tilkobling via trådløst nettverk og Bluetooth
 • Gruppesamtaler i FaceTime med familie og venner

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Strøm 50 millioner sanger og last ned favorittene dine.¹ Legg til enda flere sanger på iPod touch med den nye modellen med 256 GB.² Lek deg med apper for spill og utvidet virkelighet ved hjelp av A10 Fusion-chipen. Med en Retina-skjerm på 4 tommer får du et ypperlig lerret for bilder og videoer.³ Hold kontakten med venner og familie med Meldinger og gruppesamtaler i FaceTime.⁴ Og legg til en personlig vri på selfiene med klistremerker og filtre.  

Viktige punkter 

 • 4" Retina-skjerm³
 • Musikken, spillene og AR-appene du liker best, rett i lommen
 • A10 Fusion-chip for opptil dobbel så rask ytelse og opptil tre ganger så rask grafikkprosessor⁵
 • Gruppesamtaler i FaceTime med familie og venner⁴
 • Tilkobling via trådløst nettverk og Bluetooth
 • Lagre opptil dobbelt så mye musikk med den nye modellen på 256 GB²

Juridisk 

Apper er tilgjengelige på App Store. Hvilke som er tilgjengelige, kan bli endret. iPod touch er ikke alltid tilgjengelige i alle farger hos alle forhandlere.

 1. Apple Music krever et abonnement.
 2. 1 GB = 1 milliard byte. Kapasiteten er mindre etter formatering.
 3. Skjermstørrelsen måles diagonalt. 
 4. Gruppesamtaler i FaceTime er tilgjengelig i iOS 12.1.4 og nyere. 
 5. Sammenlignet med tidligere generasjoner av iPod touch. 

Spesifikasjoner 

Du finner en fullstendig oversikt på www.apple.com/no/ipod-touch/specs/


Apple TV+ følger med*

Ett års abonnement på Apple TV+ følger med når du kjøper en Apple-enhet. Se originalprogrammer og -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

*Kr 59 per måned etter prøveperioden. Ett abonnement per Familiedeling-gruppe. Tilbudet er gyldig i tre måneder etter enheten aktiveres. Abonnementet fornyes automatisk til det kanselleres. Les fullstendige betingelser og andre vilkår her.


Apple TV+ følger med*

Ett års abonnement på Apple TV+ følger med når du kjøper en Apple-enhet. Se originalprogrammer og -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

*Kr 59 per måned etter prøveperioden. Ett abonnement per Familiedeling-gruppe. Tilbudet er gyldig i tre måneder etter enheten aktiveres. Abonnementet fornyes automatisk til det kanselleres.
Les fullstendige betingelser og andre vilkår her.

1008619 Apple Apple iPod touch 32GB - Pink MVHR2KS/A Strøm 50 millioner sanger og last ned favorittene dine.¹ Legg til enda flere sanger på iPod touch med den nye modellen med 256 GB.² Lek deg med apper for spill og utvidet virkelighet ved hjelp av A10 Fusion-chipen. Med en Retina-skjerm på 4 tommer får du et ypperlig lerret for bilder og videoer.³ Hold kontakten med venner og familie med Meldinger og gruppesamtaler i FaceTime.⁴ Og legg til en personlig vri på selfiene med klistremerker og filtre.   Viktige punkter  4" Retina-skjerm³Musikken, spillene og AR-appene du liker best, rett i lommenA10 Fusion-chip for opptil dobbel så rask ytelse og opptil tre ganger så rask grafikkprosessor⁵Gruppesamtaler i FaceTime med familie og venner⁴Tilkobling via trådløst nettverk og BluetoothLagre opptil dobbelt så mye musikk med den nye modellen på 256 GB² Juridisk  Apper er tilgjengelige på App Store. Hvilke som er tilgjengelige, kan bli endret. iPod touch er ikke alltid tilgjengelige i alle farger hos alle forhandlere.Apple Music krever et abonnement.1 GB = 1 milliard byte. Kapasiteten er mindre etter formatering.Skjermstørrelsen måles diagonalt. Gruppesamtaler i FaceTime er tilgjengelig i iOS 12.1.4 og nyere. Sammenlignet med tidligere generasjoner av iPod touch.  Spesifikasjoner  Du finner en fullstendig oversikt på www.apple.com/no/ipod-touch/specs/.  MP3-spiller 1890 NOK 1890 NewCondition Discontinued
 1. Lyd og Bilde
 2. Radio & Stereo
 3. MP3-spiller