Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Liten MP3-spiller med Bluetooth og 8 GB internminne

Andersson STM 2.2

  Art.nr: 1004438
  • Opp til 5 timer driftstid
  • Lades via micro-USB
  • Takler blant annet mp3-, wma- og flac-filer
  • Flott design med klesklype
  • Veier kun 25 gram

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson STM 2.2 er en MP3-spiller utstyrt med alle de nødvendige funksjonene du trenger for å enkelt føre over og lytte til musikk, samme om du er på løpetur eller trening. MP3-spilleren leveres med ett par lette ørepropper og har også mulighet for å koble til trådløst med Bluetooth, så slipper du å ha en kabel som bare dingler i veien når du trener.

Liten og nett med bra batteritid

I tillegg til muligheten å kunne lytte trådløst, har den en lav vekt på kun 25 gram. Dette gjør at den lett kan legges i lomma eller skjules i bekledning, med den kjekke klypa på baksiden. 

Med en imponerende driftstid på 5 timer, trenger du ikke bekymre deg for at den går tom for strøm når du er ute å farter og kan lett lades opp med den medfølgende micro-USB-kabelen.

Trådløst? Ikke noe problem!

Ikke bare kan du koble til ditt valgte lyttemedium med en 3,5 mm AUX-kabel, men også koble til hodetelefoner eller en høyttaler, fullstendig trådløst! Oppkobling gjør helt enkelt i menyen på MP3-spilleren. 

Fargedisplay, formatstøtte og funksjoner

Det lille fargedisplayet på enheten gir deg lett overblikk over det som spilles av og de ulike menyene. Du navigerer helt enkelt frem ved noen lette knappetrykk og du får da fullstendig kontroll over både musikk og litt til. I tillegg til å spille av musikk som enkelt kan føres over fra PC, kan .AMV- og AVI-filer tilpasset MP4-spillere avspilles på skjermen. Bilder vises i .JPG- og .BMP-format.

Godt med plass

Med lagring på hele 8 GB får du plass i snitt rundt 8000 musikkfiler og du har et lite musikkbibliotek i lomma. Strekker ikke lagringsplassen til kan et micro-SD-minnekort settes inn for å få litt ekstra med plass (opptil 128 GB). Har du flere minnekort med masse musikk du gjerne vil bruke, er det null stress å bytte kort raskt og lett få høre på yndlingslåtene ved den rette begivenhet.

1004438 1004438 Andersson Andersson STM 2.2 M2 Andersson STM 2.2 er en MP3-spiller utstyrt med alle de nødvendige funksjonene du trenger for å enkelt føre over og lytte til musikk, samme om du er på løpetur eller trening. MP3-spilleren leveres med ett par lette ørepropper og har også mulighet for å koble til trådløst med Bluetooth, så slipper du å ha en kabel som bare dingler i veien når du trener. Liten og nett med bra batteritid I tillegg til muligheten å kunne lytte trådløst, har den en lav vekt på kun 25 gram. Dette gjør at den lett kan legges i lomma eller skjules i bekledning, med den kjekke klypa på baksiden. Med en imponerende driftstid på 5 timer, trenger du ikke bekymre deg for at den går tom for strøm når du er ute å farter og kan lett lades opp med den medfølgende micro-USB-kabelen. Trådløst? Ikke noe problem! Ikke bare kan du koble til ditt valgte lyttemedium med en 3,5 mm AUX-kabel, men også koble til hodetelefoner eller en høyttaler, fullstendig trådløst! Oppkobling gjør helt enkelt i menyen på MP3-spilleren.  Fargedisplay, formatstøtte og funksjoner Det lille fargedisplayet på enheten gir deg lett overblikk over det som spilles av og de ulike menyene. Du navigerer helt enkelt frem ved noen lette knappetrykk og du får da fullstendig kontroll over både musikk og litt til. I tillegg til å spille av musikk som enkelt kan føres over fra PC, kan .AMV- og AVI-filer tilpasset MP4-spillere avspilles på skjermen. Bilder vises i .JPG- og .BMP-format. Godt med plass Med lagring på hele 8 GB får du plass i snitt rundt 8000 musikkfiler og du har et lite musikkbibliotek i lomma. Strekker ikke lagringsplassen til kan et micro-SD-minnekort settes inn for å få litt ekstra med plass (opptil 128 GB). Har du flere minnekort med masse musikk du gjerne vil bruke, er det null stress å bytte kort raskt og lett få høre på yndlingslåtene ved den rette begivenhet. MP3-spiller 2,7 12 299 NOK 299 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Radio og Stereo
  3. MP3-spiller