Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Diktafon med umiddelbar innspilling

Olympus VN-541PC

  Art.nr: 246095
  • Aktiv støyredusering
  • Ta opp over 1500 timer
  • 4 GB internminne
  • Koble til PC'en via USB
  • Drives av 2 X AAA batterier

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Olympus VN-541PC er du aldri langt fra å forevige viktige møter eller de øyeblikkene du ønsker å ta vare på. Du får lang opptakstid som enkelt sorteres i kategoriserte mapper direkte i enheten og du kan spille av lyd direkte med minimal støy.

Ta opp med klar lyd

Med Innebygd aktiv støyreduksjon kan du ta opp og spille av filer med minimal støy. Alle opptakene kan lagres lett i forskjellige kategorier i internminnet (4 GB) og rommer over 1500 timer med opptak.

Du kan raskt og direkte ut av lommen starte innspillingen ved å trykke på opptaksknappen for å ta opp. Med direkte oppstart, trenger du ikke gå glipp av noe viktig, og du ser hele tiden er en indikasjon på at det er et opptak når den oransje LED-lampa lyser.

Enkel tilkobling

Koble til PC-en eller Mac-en med den medfølgende USB-kabelen for å enkelt overføre opptakene til datamaskinen.

246095 246095 Olympus Olympus VN-541PC V405281BE000 Med Olympus VN-541PC er du aldri langt fra å forevige viktige møter eller de øyeblikkene du ønsker å ta vare på. Du får lang opptakstid som enkelt sorteres i kategoriserte mapper direkte i enheten og du kan spille av lyd direkte med minimal støy. Ta opp med klar lyd Med Innebygd aktiv støyreduksjon kan du ta opp og spille av filer med minimal støy. Alle opptakene kan lagres lett i forskjellige kategorier i internminnet (4 GB) og rommer over 1500 timer med opptak. Du kan raskt og direkte ut av lommen starte innspillingen ved å trykke på opptaksknappen for å ta opp. Med direkte oppstart, trenger du ikke gå glipp av noe viktig, og du ser hele tiden er en indikasjon på at det er et opptak når den oransje LED-lampa lyser. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Enkel tilkobling Koble til PC-en eller Mac-en med den medfølgende USB-kabelen for å enkelt overføre opptakene til datamaskinen. Lydopptaker 3,4 5 449 NOK 449 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Radio og Stereo
  3. Lydopptaker