Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Mikroanlegg med WiFi, Bluetooth og Spotify Connect

Philips TAM8905/12

  Art.nr: 1015920
  • Maks effekt: 100 W
  • CD, MP3-CD, USB, 3,5 mm
  • DAB/DAB+/FM/Internet-radio
  • Spotify Connect og Bluetooth
  • Bassreflekshøyttalere for dypere bass

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Denne varen selges kun på internett.

3 999,-

Delbetal fra 378,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Philips TAM8905/12 mikromusikkanlegg er et stilig stereoanlegg som lar deg strømme musikk via Spotify Connect, Bluetooth, spille av CD-ene dine, høre på musikk fra USB-minne og lytte til DAB/DAB+/Internett- og FM-radio. Du kan også spille av lyd via 3,5 mm-porten. Den trådløse Bluetooth-rekkevidden på anlegget er 10 meter, og om behovet melder seg kan du lade opp enheter via USB-porten. Med anlegget kommer det også en brukervennlig fjernkontroll som lar deg styre de viktigste funksjonene uten å måtte reise deg. Det er bare å børste støv av CD-samlingen og gjenoppdage musikken som ikke er tilgjengelig på strømmetjenestene!

Et anlegg som spiller lyd fra ulike kilder

Uansett om du strømmer musikk, vil spille av musikk via Bluetooth, høre på en CD-plate du har funnet fram eller koble til andre enheter med 3,5 mm-utgang lar TAM8905/12 deg gjøre det. Anlegget tilbyr Spotify Connect via WiFi, som gjør det enda enklere å høre på musikk eller podcaster fra Spotify.

Du kan enkelt bytte mellom trådløse Bluetooth-enheter og lydinngangen. Den inkluderte fjernkontrollen lar deg også enkelt bytte mellom lydkilder og styre lyden på avstand.

LCD-displayet viser informasjon om radiokanal og låttitler, og den digitale mottakeren gir krystallklar radiolyd og muligheter til å stille inn favorittkanaler for å enkelt finne de igjen. Radioen kan også spille av internett-radio som lar deg få tilgang til tusenvis av radiostasjoner fra hele verden. Du kan lagre 20 DAB-stasjoner, 40 internett-radio-kanaler/podcaster og 10 Spotify-strømmer.

Digital lydkontroll

Høyttalerne gir tydelig lyd og dyp bass fra dome-diskanthøyttalerne og 5,25" basselementer med bassrefleksporter. Med en maksimal uteffekt på 100 W får du nok lyd til å dekke leiligheten, og anlegget passer perfekt i stua eller med åpen planløsning.

Uansett hvilken sjanger du spiller av har anlegget digital lydkontrollfunksjon hvor du kan velge fra forhåndsinnstilte stiler for å løfte fram elementene og det gode i musikken du hører på.

Klassisk design

Philips TAM8905/12 mikrosystem er laget med en klassisk design og har en sentralenhet med matt aluminiumsfinish og bokhyllehøyttalere i tre med designreferasner til separate HiFi-enheter. På sentralenheten er bryterne teksturert for å gi en klassisk, analog følelse, og den er utstyrt med flere knapper for enkel betjening og lydkildevalg.

1015920 1015920 Philips Philips TAM8905/12 TAM8905/12 Philips TAM8905/12 mikromusikkanlegg er et stilig stereoanlegg som lar deg strømme musikk via Spotify Connect, Bluetooth, spille av CD-ene dine, høre på musikk fra USB-minne og lytte til DAB/DAB+/Internett- og FM-radio. Du kan også spille av lyd via 3,5 mm-porten. Den trådløse Bluetooth-rekkevidden på anlegget er 10 meter, og om behovet melder seg kan du lade opp enheter via USB-porten. Med anlegget kommer det også en brukervennlig fjernkontroll som lar deg styre de viktigste funksjonene uten å måtte reise deg. Det er bare å børste støv av CD-samlingen og gjenoppdage musikken som ikke er tilgjengelig på strømmetjenestene!Et anlegg som spiller lyd fra ulike kilderUansett om du strømmer musikk, vil spille av musikk via Bluetooth, høre på en CD-plate du har funnet fram eller koble til andre enheter med 3,5 mm-utgang lar TAM8905/12 deg gjøre det. Anlegget tilbyr Spotify Connect via WiFi, som gjør det enda enklere å høre på musikk eller podcaster fra Spotify.Du kan enkelt bytte mellom trådløse Bluetooth-enheter og lydinngangen. Den inkluderte fjernkontrollen lar deg også enkelt bytte mellom lydkilder og styre lyden på avstand.LCD-displayet viser informasjon om radiokanal og låttitler, og den digitale mottakeren gir krystallklar radiolyd og muligheter til å stille inn favorittkanaler for å enkelt finne de igjen. Radioen kan også spille av internett-radio som lar deg få tilgang til tusenvis av radiostasjoner fra hele verden. Du kan lagre 20 DAB-stasjoner, 40 internett-radio-kanaler/podcaster og 10 Spotify-strømmer.Digital lydkontrollHøyttalerne gir tydelig lyd og dyp bass fra dome-diskanthøyttalerne og 5,25" basselementer med bassrefleksporter. Med en maksimal uteffekt på 100 W får du nok lyd til å dekke leiligheten, og anlegget passer perfekt i stua eller med åpen planløsning.Uansett hvilken sjanger du spiller av har anlegget digital lydkontrollfunksjon hvor du kan velge fra forhåndsinnstilte stiler for å løfte fram elementene og det gode i musikken du hører på.Klassisk designPhilips TAM8905/12 mikrosystem er laget med en klassisk design og har en sentralenhet med matt aluminiumsfinish og bokhyllehøyttalere i tre med designreferasner til separate HiFi-enheter. På sentralenheten er bryterne teksturert for å gi en klassisk, analog følelse, og den er utstyrt med flere knapper for enkel betjening og lydkildevalg. Kompaktstereo 3999 NOK 3999 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Radio og Stereo
  3. Kompaktstereo