Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Mikroanlegg med kraftig lyd og klassisk design

Philips TAM4205/12

  Art.nr: 1015919
  • Maks effekt: 60 W
  • CD, MP3-CD, USB
  • USB-port for lading
  • Bluetooth
  • Bassreflekshøyttalere for dypere bass

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
1 999,-

Delbetal fra 212,-/mnd. Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips TAM4205/12 mikromusikkanlegg er et stilig stereoanlegg som lar deg strømme musikk via Bluetooth, spille av CD-ene dine, høre på musikk fra USB-minne og lytte til FM-radio. Du kan også spille av lyd via 3,5 mm-porten. Den trådløse Bluetooth-rekkevidden på anlegget er 10 meter, og om behovet melder seg kan du lade opp enheter via USB-porten. Med anlegget kommer det også en brukervennlig fjernkontroll som lar deg styre de viktigste funksjonene uten å måtte reise deg. Det er bare å børste støv av CD-samlingen og gjenoppdage musikken som ikke er tilgjengelig på strømmetjenestene!

Digital lydkontroll

Høyttalerne gir tydelig lyd og dyp bass fra 4" basshøyttaler (woofer), diskanthøyttaler (tweeter) og bassrefleksporter. Med en maksimal uteffekt på 60 W får du nok lyd til å dekke leiligheten, og anlegget passer perfekt i stua eller med åpen planløsning.

Uansett hvilken sjanger du spiller av har anlegget digital lydkontrollfunksjon hvor du kan velge fra forhåndsinnstilte stiler for å løfte fram elementene og det gode i musikken du hører på.

Klassisk design

Philips TAM4205/12 mikrosystem er laget med en klassisk design og har en tofarget sentralenhet og bokhyllehøyttalere med designreferasner til separate HiFi-enheter. På sentralenheten er volumkontrollen teksturert for å gi en klassisk, analog følelse, og den er utstyrt med flere knapper for enkel betjening og lydkildevalg.

Philips TAM 4505/12
1015919 1015919 Philips Philips TAM4205/12 TAM4205/12 Philips TAM4205/12 mikromusikkanlegg er et stilig stereoanlegg som lar deg strømme musikk via Bluetooth, spille av CD-ene dine, høre på musikk fra USB-minne og lytte til FM-radio. Du kan også spille av lyd via 3,5 mm-porten. Den trådløse Bluetooth-rekkevidden på anlegget er 10 meter, og om behovet melder seg kan du lade opp enheter via USB-porten. Med anlegget kommer det også en brukervennlig fjernkontroll som lar deg styre de viktigste funksjonene uten å måtte reise deg. Det er bare å børste støv av CD-samlingen og gjenoppdage musikken som ikke er tilgjengelig på strømmetjenestene!Digital lydkontrollHøyttalerne gir tydelig lyd og dyp bass fra 4" basshøyttaler (woofer), diskanthøyttaler (tweeter) og bassrefleksporter. Med en maksimal uteffekt på 60 W får du nok lyd til å dekke leiligheten, og anlegget passer perfekt i stua eller med åpen planløsning.Uansett hvilken sjanger du spiller av har anlegget digital lydkontrollfunksjon hvor du kan velge fra forhåndsinnstilte stiler for å løfte fram elementene og det gode i musikken du hører på.Klassisk designPhilips TAM4205/12 mikrosystem er laget med en klassisk design og har en tofarget sentralenhet og bokhyllehøyttalere med designreferasner til separate HiFi-enheter. På sentralenheten er volumkontrollen teksturert for å gi en klassisk, analog følelse, og den er utstyrt med flere knapper for enkel betjening og lydkildevalg. Kompaktstereo 4 3 1999 NOK 1999 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Radio og Stereo
  3. Kompaktstereo