Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Mikroanlegg med klassisk design og Bluetooth

Philips TAM3205/12

  Art.nr: 1015918
  • Maks effekt: 18 W
  • CD, MP3-CD, USB
  • USB-port for lading
  • Bluetooth
  • Bassreflekshøyttalere for dypere bass

Internett

Forventet på lager: 26.02.2021
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 499,-

Delbetal fra 170,-/mnd. Info

Info
Philips TAM3205/12
Mikroanlegg med klassisk design og Bluetooth

1 499,-


  • pris: 1 608,-
Legg pakken i handlevognen
Philips TAM3205/12
Mikroanlegg med klassisk design og Bluetooth

1 499,-


  • pris: 1 548,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips TAM3205/12 mikromusikkanlegg er et stilig stereoanlegg som lar deg strømme musikk via Bluetooth, spille av CD-ene dine, høre på musikk fra USB-minne og lytte til FM-radio. Du kan også spille av lyd via 3,5 mm-porten. Den trådløse Bluetooth-rekkevidden på anlegget er 10 meter, og om behovet melder seg kan du lade opp enheter via USB-porten. Med anlegget kommer det også en brukervennlig fjernkontroll som lar deg styre de viktigste funksjonene uten å måtte reise deg. Det er bare å børste støv av CD-samlingen og gjenoppdage musikken som ikke er tilgjengelig på strømmetjenestene!

Digital lydkontroll

Høyttalerne gir tydelig lyd og dyp bass fra 3" basshøyttaler (woofer), diskanthøyttaler (tweeter) og bassrefleksporter. Med en maksimal uteffekt på 18 W passer dette anlegget perfekt på soverommet, barnerommet, hjemmekontoret eller i kjøkkenkroken.

Uansett hvilken sjanger du spiller av har anlegget digital lydkontrollfunksjon hvor du kan velge fra forhåndsinnstilte stiler for å løfte fram elementene og det gode i musikken du hører på.

Klassisk design

Philips TAM3205/12 mikrosystem er laget med en klassisk design og har en tofarget sentralenhet og bokhyllehøyttalere med designreferasner til separate HiFi-enheter. På sentralenheten er volumkontrollen teksturert for å gi en klassisk, analog følelse, og den er utstyrt med flere knapper for enkel betjening og lydkildevalg.

Philips TAM 3205/12
1015918 1015918 Philips Philips TAM3205/12 TAM3205/12 Philips TAM3205/12 mikromusikkanlegg er et stilig stereoanlegg som lar deg strømme musikk via Bluetooth, spille av CD-ene dine, høre på musikk fra USB-minne og lytte til FM-radio. Du kan også spille av lyd via 3,5 mm-porten. Den trådløse Bluetooth-rekkevidden på anlegget er 10 meter, og om behovet melder seg kan du lade opp enheter via USB-porten. Med anlegget kommer det også en brukervennlig fjernkontroll som lar deg styre de viktigste funksjonene uten å måtte reise deg. Det er bare å børste støv av CD-samlingen og gjenoppdage musikken som ikke er tilgjengelig på strømmetjenestene!Digital lydkontrollHøyttalerne gir tydelig lyd og dyp bass fra 3" basshøyttaler (woofer), diskanthøyttaler (tweeter) og bassrefleksporter. Med en maksimal uteffekt på 18 W passer dette anlegget perfekt på soverommet, barnerommet, hjemmekontoret eller i kjøkkenkroken.Uansett hvilken sjanger du spiller av har anlegget digital lydkontrollfunksjon hvor du kan velge fra forhåndsinnstilte stiler for å løfte fram elementene og det gode i musikken du hører på.Klassisk designPhilips TAM3205/12 mikrosystem er laget med en klassisk design og har en tofarget sentralenhet og bokhyllehøyttalere med designreferasner til separate HiFi-enheter. På sentralenheten er volumkontrollen teksturert for å gi en klassisk, analog følelse, og den er utstyrt med flere knapper for enkel betjening og lydkildevalg. Kompaktstereo 1499 NOK 1499 NewCondition PreOrder
  1. Lyd og bilde
  2. Radio og Stereo
  3. Kompaktstereo