Mikrosystem med kraftigere bassrefleks-høyttalere

Philips BTB8000

  Art.nr: 1007618
  • Uteffekt på 150 Watt RMS
  • Strøm musikk trådløst med Bluetooth
  • CD, USB, AUX
  • DAB+
  • Innebygd VU-målere

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
3 490,-

Delbetal fra 336,-/mnd Info

Info
Philips BTB8000
Mikrosystem med kraftigere bassrefleks-høyttalere

3 490,-


  • pris: 3 529,-
Legg pakken i handlevognen
Philips BTB8000
Mikrosystem med kraftigere bassrefleks-høyttalere

3 490,-


  • pris: 3 609,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips BTB8000 er ett mikrosystem som samler mange funksjoner og effekt i et pent og lite design. Ta del i underholdningen gjennom flere ulike kilder og skru opp volumet for kraftig effekt i ett kompakt format. Balansen mellom de ulike typene av høyttalerelement gir en mangfoldig lydgjengivelse fra transparent diskant til dypere bass.

Kraftige høyttalere og digital lydkontroll

De to bassrefleks-høyttalerne plasserer du enkelt ut for å gi deg den bredden i lydbilde du ønsker. Du får fyldig lyd med dyp bass der en basskanal gir lavfrekvent uteffekt gjennom akustisk bundet woofer med mindre forvrengning og mer bass.

Med Dome Tweeter-høyttalerne får du klarere lydgjengiving i middels høye og høye frekvenser hvilket gir en samlet sett forbedret lydkvalitet.

Du kan også selv kontrollere akkurat hvor mye bass og diskant du vil skal spilles av avhengig av hvilken type underholdning du hører på.

Innebygd VU-måler

Den innebydge VU-måleren lar deg få fullstendig kontroll på hvor kraftig det innkommende signalet er. Kobler du til en ekstern lydkilde kan du enkelt justeres volumet for å finne et passende nivå for å optimere lydkvaliteten.

Spill av musikk på ulike måter

Med flere ulike måter å spille av musikk på kan du derfor velge det alternativet som passer deg best. Spill av dine favoritt CD-plater, koble til ett USB-minne eller et annet lagringsmedia via USB, 3,5 mm AUX-inngang eller trådløst via Bluetooth.

USB-porten lar deg ikke bare spille av underholdningen din, men du får også 2 A hurtiglading gjennom porten. Du kan da for eksempel lade smarttelefonen din samtidig som du spiller av favorittmusikken din og på den måten er du trygg på at batteriet holder igjennom hele sangen.

Radiokanaler kan tas inn via den digitale sendeteknologien DAB+ der det er tilgjengelig.

Strøm musikk trådløst via Bluetooth

Utover å spille av musikk gjennom DAB+, CD eller USB kan du til og med koble til en trådløs lydkilde. Koble til en kompatibel smarttelefon, nettbrett eller kanskje en laptop og ta kontroll over musikken på en behagelig måte.

Med Bluetooth standby-modus kan du også la musikksystemet automatisk starte opp når den sammenkoblede lydkilden startes opp i nærheten.

1007618 Philips Philips BTB8000 BTB8000/12 Philips BTB8000 er ett mikrosystem som samler mange funksjoner og effekt i et pent og lite design. Ta del i underholdningen gjennom flere ulike kilder og skru opp volumet for kraftig effekt i ett kompakt format. Balansen mellom de ulike typene av høyttalerelement gir en mangfoldig lydgjengivelse fra transparent diskant til dypere bass. Kraftige høyttalere og digital lydkontroll De to bassrefleks-høyttalerne plasserer du enkelt ut for å gi deg den bredden i lydbilde du ønsker. Du får fyldig lyd med dyp bass der en basskanal gir lavfrekvent uteffekt gjennom akustisk bundet woofer med mindre forvrengning og mer bass. Med Dome Tweeter-høyttalerne får du klarere lydgjengiving i middels høye og høye frekvenser hvilket gir en samlet sett forbedret lydkvalitet. Du kan også selv kontrollere akkurat hvor mye bass og diskant du vil skal spilles av avhengig av hvilken type underholdning du hører på. Innebygd VU-måler Den innebydge VU-måleren lar deg få fullstendig kontroll på hvor kraftig det innkommende signalet er. Kobler du til en ekstern lydkilde kan du enkelt justeres volumet for å finne et passende nivå for å optimere lydkvaliteten. Spill av musikk på ulike måter Med flere ulike måter å spille av musikk på kan du derfor velge det alternativet som passer deg best. Spill av dine favoritt CD-plater, koble til ett USB-minne eller et annet lagringsmedia via USB, 3,5 mm AUX-inngang eller trådløst via Bluetooth. USB-porten lar deg ikke bare spille av underholdningen din, men du får også 2 A hurtiglading gjennom porten. Du kan da for eksempel lade smarttelefonen din samtidig som du spiller av favorittmusikken din og på den måten er du trygg på at batteriet holder igjennom hele sangen. Radiokanaler kan tas inn via den digitale sendeteknologien DAB+ der det er tilgjengelig. Strøm musikk trådløst via Bluetooth Utover å spille av musikk gjennom DAB+, CD eller USB kan du til og med koble til en trådløs lydkilde. Koble til en kompatibel smarttelefon, nettbrett eller kanskje en laptop og ta kontroll over musikken på en behagelig måte. Med Bluetooth standby-modus kan du også la musikksystemet automatisk starte opp når den sammenkoblede lydkilden startes opp i nærheten. Kompaktstereo 5 1 3490 NOK 3490 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Radio og Stereo
  3. Kompaktstereo