Kompaktstereo med innebygget Chromecast

Panasonic SC-HC2020EG - Black

  Art.nr: 1007576
 • 40 Watt uteffekt
 • DAB+
 • Bluetooth, CD-spiller, AUX og USB
 • Innebygget Chromecast
 • Kan monteres på vegg

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
3 190,-

Delbetal fra 311,-/mnd Info

Info
Panasonic SC-HC2020EG - Black
Kompaktstereo med innebygget Chromecast

3 190,-


 • pris: 3 229,-
Legg pakken i handlevognen
Panasonic SC-HC2020EG - Black
Kompaktstereo med innebygget Chromecast

3 190,-


 • pris: 3 480,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Panasonic SC-HC2020EG er en stilig kompaktstereo med mange funksjoner, har innebygget Chromecast og passer perfekt i enten stua eller på kjøkkenet. Med uteffekt på totalt 40 Watt og doble høyttalere på 8 cm hver kan du kose deg med herlig lyd av høy kvalitet, enten det er radio via DAB+, Spotify, CD, Bluetooth eller rett og slett via USB- eller AUX-inngangen.

Innebygget Chromecast

Ved hjelp av innebygd Chromecast kan du enkelt høre på alle dine favoritter av musikk, radiokanaler eller podcasts direkte fra smarttelefonen eller andre typer enheter i fantastisk lyd kvalitet, med høy oppløsning. Du kan også høre på musikk rundt om i huset ved å koble til flere høyttalere som støtter multiroom-synkronisering.

HiFi-lyd som fyller hele rommet

SC-HC2020EG gir deg muligheten til å oppnå et dynamisk og fyldig lydbilde, som man vanligvis ikke forventer ut av en kompaktstereo i denne størrelsen. Med total uteffekt på 40 Watt og to 8 cm høyttalere som benytter seg er Twister Acoustic Port, en unikt designet akustikkport som ved hjelp av økt resonans sørger for en fyldig og kraftig basstone som overgår alle forventninger.

Slankt, elegant design

Panasonic SC-HC2020EG har et ganske så minimalt design som passer inn overalt. Kompaktstereoen er optimalisert å kunne monteres på vegg, noe som gjør at mulighetene for ønsket plassering er større.

Høyst kompatibel

Stereoen er kompatibel med de flere lydkilder. Lytt til radio via DAB+, hør på favorittplata via CD eller helt enkelt strøm trådløst rett fra smarttelefonen via Bluetooth eller Chromecast. For at opplevelsen skal være så komplett som mulig, finnes det også en USB- og AUX-inngang. Ved tilkobling via Bluetooth fås en rekkevidde på 10 meter.

Se også

(1 stk)
 • Uteffekt på 150 Watt RMS
 • Strøm musikk trådløst med Bluetooth
 • CD, USB, AUX

3 490,-

Se også

(1 stk)
 • Uteffekt på 150 Watt RMS
 • Strøm musikk trådløst med Bluetooth
 • CD, USB, AUX

3 490,-

1007576 Panasonic Panasonic SC-HC2020EG - Black SC-HC2020EGK Panasonic SC-HC2020EG er en stilig kompaktstereo med mange funksjoner, har innebygget Chromecast og passer perfekt i enten stua eller på kjøkkenet. Med uteffekt på totalt 40 Watt og doble høyttalere på 8 cm hver kan du kose deg med herlig lyd av høy kvalitet, enten det er radio via DAB+, Spotify, CD, Bluetooth eller rett og slett via USB- eller AUX-inngangen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Innebygget Chromecast Ved hjelp av innebygd Chromecast kan du enkelt høre på alle dine favoritter av musikk, radiokanaler eller podcasts direkte fra smarttelefonen eller andre typer enheter i fantastisk lyd kvalitet, med høy oppløsning. Du kan også høre på musikk rundt om i huset ved å koble til flere høyttalere som støtter multiroom-synkronisering. HiFi-lyd som fyller hele rommet SC-HC2020EG gir deg muligheten til å oppnå et dynamisk og fyldig lydbilde, som man vanligvis ikke forventer ut av en kompaktstereo i denne størrelsen. Med total uteffekt på 40 Watt og to 8 cm høyttalere som benytter seg er Twister Acoustic Port, en unikt designet akustikkport som ved hjelp av økt resonans sørger for en fyldig og kraftig basstone som overgår alle forventninger. Slankt, elegant design Panasonic SC-HC2020EG har et ganske så minimalt design som passer inn overalt. Kompaktstereoen er optimalisert å kunne monteres på vegg, noe som gjør at mulighetene for ønsket plassering er større. Høyst kompatibel Stereoen er kompatibel med de flere lydkilder. Lytt til radio via DAB+, hør på favorittplata via CD eller helt enkelt strøm trådløst rett fra smarttelefonen via Bluetooth eller Chromecast. For at opplevelsen skal være så komplett som mulig, finnes det også en USB- og AUX-inngang. Ved tilkobling via Bluetooth fås en rekkevidde på 10 meter. Kompaktstereo 3 1 3190 NOK 3190 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Radio og Stereo
 3. Kompaktstereo