Bærbar CD-spiller med Bluetooth og DAB+

Philips AZB798T

  Art.nr: 1007607
  • 12 Watt uteffekt
  • Kan kobles til med Bluetooth
  • Kompatibel med CD/CD-RW og MP3-skiver
  • DAB+-radio
  • Få mer bass med Dynamic Bass Boost

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 690,-

Delbetal fra 186,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips AZB798T er en kompakt og kraftig CD-spiller som kan tas med på tur og kan brukes til mer enn kun CD-er. Her kan du også strømme musikk fra telefonen via Bluetooth, koble til en minnepinne via USB-inngang eller høre på dine favorittstasjoner ved hjelp av DAB+.

Tross sin størrelse og kompakte form leverer AZB798T kraftig lyd med uteffekt på 12 Watt og med doble basshøyttalere, får du nok bass til nøyaktig det du hører på. AZB798T leveres med en praktisk fjernkontroll og drives enten av medfølgende strømadapter eller med 6 stk LR20-batterier, og passer utmerket like godt på kjøkkenet som i hagen. (Batterier selges separat)

Dyp og kraftig lyd

Med stereoens kompakte bassdrivere får du god og dyp bass. Til forkjell fra vanlige basskasser, er at denne er akustisk tilknyttet kassa for å få en lavfrekvent uteffekt i systemet som gir en dypere, kontrollert bass og mindre forvrenging. Ved hjelp av DBB (Dynamic Bass Boost) kan du maksimere din musikkopplevelse ytterligere med ett eneste knappetrykk for å fremheve bassen, uansett volum.

Digital lydkontroll med forhåndsdefinerte innstillinger

Få best mulige frekveksomfang til din foretrukne musikksjanger ved hjelp av forhåndsdefinterte lydinnstillinger. For hver innstilling brukes en grafisk frekvenskorrigering som automatisk justerer lydbalansen for å skreddsy lyden. De finnes fire innstillinger: Jazz, Rock, Pop og Classic.

Behagelig sovemodus

Bestem selv hvor lenge du vil høre på musikk eller radio, før den skrur seg av. Ved å sette på en timer (maks 2 timer) kan du velge om du vil høre på CD, radio eller via Bluetooth. Musikken vil fortsette å spille i den tiden du har angitt og kommer til å skru seg av automatisk i en strømbesparende ventemodus - perfekt dersom du sovner til godlåta.

Trådløs Bluetooth-tilkobling

Ved hjelp av Bluetooth kan du høre på dine egne spillelister i Spotify, en interessant podcast eller en spennende lydbok rett fra stereoen. Tilkobling fra smarttelefonen til AZB798T går lett for seg og og du kan kose deg med alle favorittene via stereoens høyttalere.

Komplett DAB+-radio

Ved hjelp av DAB+ kan du lytte til dine favorittstasjoner med klar, knutefri lyd. Stereoen kan lagre opp til 20 forhåndsinnstilte radiostasjoner.

Støtter CD, CD-R/RW og MP3

Stereoens CD-spiller takler de fleste CD-formater som vanlig CD, CD-R/RW og MP3-CD, slik at du får bruk for CD-samlinga og egne sammensatte samlinger med favorittlåter. AZB798T har også muligheten til å spille av kassetter.

Du kan også koble til en ekstern harddisk eller minnepinne med MP3- og WMA-filer via stereoens USB-Direct-funksjon.

1007607 Philips Philips AZB798T AZB798T/12 Philips AZB798T er en kompakt og kraftig CD-spiller som kan tas med på tur og kan brukes til mer enn kun CD-er. Her kan du også strømme musikk fra telefonen via Bluetooth, koble til en minnepinne via USB-inngang eller høre på dine favorittstasjoner ved hjelp av DAB+. Tross sin størrelse og kompakte form leverer AZB798T kraftig lyd med uteffekt på 12 Watt og med doble basshøyttalere, får du nok bass til nøyaktig det du hører på. AZB798T leveres med en praktisk fjernkontroll og drives enten av medfølgende strømadapter eller med 6 stk LR20-batterier, og passer utmerket like godt på kjøkkenet som i hagen. (Batterier selges separat) Dyp og kraftig lyd Med stereoens kompakte bassdrivere får du god og dyp bass. Til forkjell fra vanlige basskasser, er at denne er akustisk tilknyttet kassa for å få en lavfrekvent uteffekt i systemet som gir en dypere, kontrollert bass og mindre forvrenging. Ved hjelp av DBB (Dynamic Bass Boost) kan du maksimere din musikkopplevelse ytterligere med ett eneste knappetrykk for å fremheve bassen, uansett volum. Digital lydkontroll med forhåndsdefinerte innstillinger Få best mulige frekveksomfang til din foretrukne musikksjanger ved hjelp av forhåndsdefinterte lydinnstillinger. For hver innstilling brukes en grafisk frekvenskorrigering som automatisk justerer lydbalansen for å skreddsy lyden. De finnes fire innstillinger: Jazz, Rock, Pop og Classic. Behagelig sovemodus Bestem selv hvor lenge du vil høre på musikk eller radio, før den skrur seg av. Ved å sette på en timer (maks 2 timer) kan du velge om du vil høre på CD, radio eller via Bluetooth. Musikken vil fortsette å spille i den tiden du har angitt og kommer til å skru seg av automatisk i en strømbesparende ventemodus - perfekt dersom du sovner til godlåta. Trådløs Bluetooth-tilkobling Ved hjelp av Bluetooth kan du høre på dine egne spillelister i Spotify, en interessant podcast eller en spennende lydbok rett fra stereoen. Tilkobling fra smarttelefonen til AZB798T går lett for seg og og du kan kose deg med alle favorittene via stereoens høyttalere. Komplett DAB+-radio Ved hjelp av DAB+ kan du lytte til dine favorittstasjoner med klar, knutefri lyd. Stereoen kan lagre opp til 20 forhåndsinnstilte radiostasjoner. Støtter CD, CD-R/RW og MP3 Stereoens CD-spiller takler de fleste CD-formater som vanlig CD, CD-R/RW og MP3-CD, slik at du får bruk for CD-samlinga og egne sammensatte samlinger med favorittlåter. AZB798T har også muligheten til å spille av kassetter.Du kan også koble til en ekstern harddisk eller minnepinne med MP3- og WMA-filer via stereoens USB-Direct-funksjon. Bærbar CD-spiller 4,3 3 1690 NOK 1690 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Radio og Stereo
  3. Bærbar CD-spiller