Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lyssterk Full HD-projektor til både stue og arbeid

ViewSonic PX701HD

  Art.nr: 1010818
 • 3500 ANSI Lumen
 • Opptil 20 000 timer brenntid
 • Kontrastforhold: 12.000:1
 • Bredt fargespekter uansett lysforhold
 • 2 HDMI- og 1 USB-A-port

Internett

Forventet på lager: 02.02.2021
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
5 990,-

Delbetal fra 544,-/mnd. Info

Info
ViewSonic PX701HD
Lyssterk Full HD-projektor til både stue og arbeid

5 990,-


 • pris: 8 480,-
Legg pakken i handlevognen
ViewSonic PX701HD
Lyssterk Full HD-projektor til både stue og arbeid

5 990,-


 • pris: 6 289,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ViewSonic PX701HD er en Full HD-projektor med høy lysstyrke på 3500 ANSI Lumen som lyser godt opp i stua og på møterommet, med klar og god oppløsning. For å forlenge selve lampens levetid til opptil 20 000 timer kan du bruke den energibesparende Super Eco+-modusen og koble alt fra harddisker, spillkonsoller eller en Blu-ray-spiller via HDMI- og USB-portene.

Klart og skarpt bilde

Med 1080p Full HD-oppløsning kombinert med 3500 ANSI Lumen-lysstyrke, kan du være sikker på at bildet er klart og tydelig, uansett rom og lysforhold.

Energieffektiv SuperEco+-modus

Ved å bruke SuperEco+-modus kan lampens levetid forlenges til opptil 20 000 timer før du behøver å bytte den. Det vil si at du rekker å se den tidløse klassikeren "Frihetens Regn" med Morgan Freeman i hovedrollen, hele 8000 ganger! 

Vertikal bildejustering

Via fjernkontrollen kan du enkelt justere bildet uten å være borti projektoren. Ved hjelp av Lens Shift-funksjonen kan du enkelt flytte selve linsen i projektoren opp eller ned, uten å forvrenge det med fleksible 10% i vertikal bildejustering.

Levende farger med SuperColor-teknologi

Via ViewSonics egenutviklede SuperColor-teknologi oppnår du et bredt og naturtro fargespektrum av utmerket kvalitet, uansett lysforhold.

Egendefinerte fargeprofiler som kan deles

Dersom du er sugen på å se en episode av Breaking Bad etter å ha sett Manchester United knuse Tottenham igjen, er det ikke sikkert at fargene er helt optimale. Nettopp derfor finnes det to brukerprofiler som gjør at du videre utover standard bilde modus kan lagre dine egne innstillinger med opptil totalt 7 fargemoduser, som kan skreddersys etter egen smak.
vColorTuner er en skybasert delingstjeneste hvor brukere kan laste opp egne fargeprofil og dele med andre. 

Enkle tilkoblingsmuligheter

På baksiden av projektoren finner du en rekke tilkoblingsmuligheter. Her kan du for eksempel koble inn en PC, spillkonsoll og en Blu-ray-spiller for via PX701HDs to HDMI-innganger og en ekstern harddisk via USB-porten, slik at du har all underholdningen der du vil ha den. I tillegg til dette finnes også støtte for å se 3D-filmer via HDMI.

ViewSonic PX701HD leveres med:

 • Projektor
 • Fjernkontroll og batterier
 • Strømkabel
 • VGA-kabel
 • Hurtigstartsguide
1010818 1010818 ViewSonic ViewSonic PX701HD PX701HD ViewSonic PX701HD er en Full HD-projektor med høy lysstyrke på 3500 ANSI Lumen som lyser godt opp i stua og på møterommet, med klar og god oppløsning. For å forlenge selve lampens levetid til opptil 20 000 timer kan du bruke den energibesparende Super Eco+-modusen og koble alt fra harddisker, spillkonsoller eller en Blu-ray-spiller via HDMI- og USB-portene. Klart og skarpt bilde Med 1080p Full HD-oppløsning kombinert med 3500 ANSI Lumen-lysstyrke, kan du være sikker på at bildet er klart og tydelig, uansett rom og lysforhold. Energieffektiv SuperEco+-modus Ved å bruke SuperEco+-modus kan lampens levetid forlenges til opptil 20 000 timer før du behøver å bytte den. Det vil si at du rekker å se den tidløse klassikeren "Frihetens Regn" med Morgan Freeman i hovedrollen, hele 8000 ganger!  Vertikal bildejustering Via fjernkontrollen kan du enkelt justere bildet uten å være borti projektoren. Ved hjelp av Lens Shift-funksjonen kan du enkelt flytte selve linsen i projektoren opp eller ned, uten å forvrenge det med fleksible 10% i vertikal bildejustering. Levende farger med SuperColor-teknologi Via ViewSonics egenutviklede SuperColor-teknologi oppnår du et bredt og naturtro fargespektrum av utmerket kvalitet, uansett lysforhold. Egendefinerte fargeprofiler som kan deles Dersom du er sugen på å se en episode av Breaking Bad etter å ha sett Manchester United knuse Tottenham igjen, er det ikke sikkert at fargene er helt optimale. Nettopp derfor finnes det to brukerprofiler som gjør at du videre utover standard bilde modus kan lagre dine egne innstillinger med opptil totalt 7 fargemoduser, som kan skreddersys etter egen smak.vColorTuner er en skybasert delingstjeneste hvor brukere kan laste opp egne fargeprofil og dele med andre.  Enkle tilkoblingsmuligheter På baksiden av projektoren finner du en rekke tilkoblingsmuligheter. Her kan du for eksempel koble inn en PC, spillkonsoll og en Blu-ray-spiller for via PX701HDs to HDMI-innganger og en ekstern harddisk via USB-porten, slik at du har all underholdningen der du vil ha den. I tillegg til dette finnes også støtte for å se 3D-filmer via HDMI. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> ViewSonic PX701HD leveres med: ProjektorFjernkontroll og batterierStrømkabelVGA-kabelHurtigstartsguide Projektor 4,9 8 5990 NOK 5990 NewCondition PreOrder
 1. Lyd og bilde
 2. Projektor
 3. Projektor