Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lyssterk 3D-projektor perfekt for presentasjoner

ViewSonic PA503W

  Art.nr: 247255
  • Opptil 15000 timers bruk
  • 3600 ANSI Lumen
  • Kontrast: 22000:1
  • 1 x HDMI / 2 x VGA
  • 16 ms input lag

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ViewSonic PA503W

Viewsonic PA503W er din lyssterke og brukervennlige projektor som er perfekt for eksempelvis konferanserommet eller undervisnings-salen siden den blant annet kan levere et virkelig tydelig bilde også i opplyste rom. Med mange tilkoblingsmuligheter, lang driftstid og SuperEco-modus for kraftig redusert strømforbruk får du en fleksibel og pålitelig enhet som lever virkelig opp til sine spesifikasjoner.

En projektor for de fleste omgivelser

Utover å være en veldig lyssterk projektor med hele 3600 lumen har den ingen store krav på tanke på mørklegging under bruk. Den passer fint i de aller fleste miljøer og du får en enhet som også har veldig høyt kontrastnivå. Med en verdi på 22000:1 får du ikke bare mørkere svartnivå nå det trengs, men også mer dynamisk og korrekt farge-gjengivelse.

Med unikt 6-segments fargehjul og dynamisk lampestyring gir projektoren deg bredere fargespekter og mer behagelig gjengivelse av bilder med eksakte farger.

Energieffektive SupeEco-modus tredobler lampens levetid

Gjennom å gi deg muligheten til å dempe den prosjekterende lysstyrken minsker du lampens energiforbruk med opp til 70%, noe som er både resursbesparende men som også senker drftskostnadene. Du får fortsatt skarpt bilde men kan tredoble lampens livslengde fra 5000 timer, til hele 15000 timer før du må bytte lampe. Selvfølgelig kan lampen byttes ut slik at du ikke trenger å skifte ut hele projektoren når maks antall timer er oppnådd.

1 x HDMI / 2 x VGA

Projektoren har de fleste tilkoblinger man kan tenke seg å behøve. Den er er utrustet med en HDMI-inngang, to VGA-innganger, komposittvideoinngang og Monitor Out for de gangene man vil tilkoble en ekstern skjerm, eksempelvis under presentasjoner. 

Og dersom du ønsker å koble ut den innebygde høyttaleren til fordel for et større lydsystem kan du gjøre dette via enhetens 3,5 mm AUX-utgang.

Kjapp oppdatering og mulighet for stort og skarpt bilde

Bildene du viser holder seg like skarpe fra 30 - 300 tommers størrelse og har en oppløsning på 1280 x 800 slik at du får flytende og følsomme bildematerialer med en input lag helt ned på 16 ms.

DLP-teknologi og 3D

Projektoren er utrustet med DPL-teknologi (Digital Light Processing) som er den ledende teknologien og er brukt i 90% av verdens digitale kinoer og på samtlige IMAX-kinoer. Projektoren har også 3D-funksjon som gjør at du kan bli enda mer oppslukt av underholdningen som vises direkte fra en laptop eller spillkonsoll for en ytterligere ny dimensjon.

247255 247255 ViewSonic ViewSonic PA503W VS16907 ViewSonic PA503W Viewsonic PA503W er din lyssterke og brukervennlige projektor som er perfekt for eksempelvis konferanserommet eller undervisnings-salen siden den blant annet kan levere et virkelig tydelig bilde også i opplyste rom. Med mange tilkoblingsmuligheter, lang driftstid og SuperEco-modus for kraftig redusert strømforbruk får du en fleksibel og pålitelig enhet som lever virkelig opp til sine spesifikasjoner. En projektor for de fleste omgivelser Utover å være en veldig lyssterk projektor med hele 3600 lumen har den ingen store krav på tanke på mørklegging under bruk. Den passer fint i de aller fleste miljøer og du får en enhet som også har veldig høyt kontrastnivå. Med en verdi på 22000:1 får du ikke bare mørkere svartnivå nå det trengs, men også mer dynamisk og korrekt farge-gjengivelse. Med unikt 6-segments fargehjul og dynamisk lampestyring gir projektoren deg bredere fargespekter og mer behagelig gjengivelse av bilder med eksakte farger. Energieffektive SupeEco-modus tredobler lampens levetid Gjennom å gi deg muligheten til å dempe den prosjekterende lysstyrken minsker du lampens energiforbruk med opp til 70%, noe som er både resursbesparende men som også senker drftskostnadene. Du får fortsatt skarpt bilde men kan tredoble lampens livslengde fra 5000 timer, til hele 15000 timer før du må bytte lampe. Selvfølgelig kan lampen byttes ut slik at du ikke trenger å skifte ut hele projektoren når maks antall timer er oppnådd. 1 x HDMI / 2 x VGA Projektoren har de fleste tilkoblinger man kan tenke seg å behøve. Den er er utrustet med en HDMI-inngang, to VGA-innganger, komposittvideoinngang og Monitor Out for de gangene man vil tilkoble en ekstern skjerm, eksempelvis under presentasjoner. Og dersom du ønsker å koble ut den innebygde høyttaleren til fordel for et større lydsystem kan du gjøre dette via enhetens 3,5 mm AUX-utgang. Kjapp oppdatering og mulighet for stort og skarpt bilde Bildene du viser holder seg like skarpe fra 30 - 300 tommers størrelse og har en oppløsning på 1280 x 800 slik at du får flytende og følsomme bildematerialer med en input lag helt ned på 16 ms. DLP-teknologi og 3D Projektoren er utrustet med DPL-teknologi (Digital Light Processing) som er den ledende teknologien og er brukt i 90% av verdens digitale kinoer og på samtlige IMAX-kinoer. Projektoren har også 3D-funksjon som gjør at du kan bli enda mer oppslukt av underholdningen som vises direkte fra en laptop eller spillkonsoll for en ytterligere ny dimensjon. Projektor 4 2 4790 NOK 4790 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Projektor
  3. Projektor