Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt Full HD-projektor til film og sport

ViewSonic M2

  Art.nr: 1010694
 • Bildestørrelse: 24–100"
 • Kastelengde: 0,6–2,7 m
 • Lysstyrke: 1200 lumen
 • Brenntid: Opptil 30 000 timer
 • Praktisk og kompakt design

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
8 490,-

Delbetal fra 752,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ViewSonic M2 er en DLP-projektor med Full HD-oppløsning i et såpass kompakt format at du lett kan ta den med på reisefot, uansett om du trenger underholdning på koselige hyttekvelder eller til tunge presentasjoner på jobb. Her vil du få et skarpt og tydelig bilde, med god og kraftig lyd fra to innebygde høyttalere fra Harman Kardon.

Stilig projektor

Praktisk og enkelt design

M2 har en linse som gjør at projektoren ikke behøver så lang kastelengde, slik at du slipper å rydde plass til den. Du kan med andre ord enkelt projisere store bilder fra kortere avstand til lerretet. Ved hjelp av det innebygde og justerbare understellet er den enkelt å sette opp, slik at du er klar til enhver situasjon hvor en projektor behøves. 

Harman Kardon-høyttalere

Ved hjelp av to høyttalere fra Harman Kardon på 3 watt sørger M2-projektoren for å fylle rommet med god og dyp lyd, uansett om du ser på film eller har lydspor til dine presentasjoner.

Skarpt bilde i Full HD

Med denne projektoren får du klare og skarpe bilder ved hjelp av Full HD-oppløsning i 1080p og passer perfekt til alle typer HD-formater (1080/1080i/720p). Her kan du se film, sport, spille spill eller rett og slett se på TV med tydelig kvalitet.

Horistontal og vertikalt korrigering

Glem skjeve og forvrengte bilder! Ved hjelp av keystonekorrigering både vannrett og loddrett kan du enkelt skru deg frem til perfekte proporsjonerte bilder.

Lang brukstid

Via projektorens LED-lampe får du over 30 000 timer brukstid og god lysstyrke på heftige 1200 lumen. Det betyr at du kan kjøre seriemaraton kontinuerlig i tre år før du behøver å tenke på å bytte LED-lampe!

Tilkoblinger

På baksiden vil du finne flere tilkoblingsmuligheter mellom projektoren og kompatiible enheter. Her finner du både USB og HDMI, hvor sistnevnte støtter HDCP 2.2 slik at høy bildekvalitet fra eksempelvis en spillkonsoll eller en nyere Blu-ray-spiller støttes.

ViewSonic M2 er utstyrt med USB 2.0 Typ A, USB 3.0 Typ A, 3.5mm AUX-utgang, HDMI 2.0 (HDCP 2.2) og Micro-USB-inngang.

ViewSonic M2 leveres med:

 • Strømkabel
 • USB-C-kabel
 • Fjernkontroll
 • Hurtigstartsguide
1010694 1010694 ViewSonic ViewSonic M2 M2 ViewSonic M2 er en DLP-projektor med Full HD-oppløsning i et såpass kompakt format at du lett kan ta den med på reisefot, uansett om du trenger underholdning på koselige hyttekvelder eller til tunge presentasjoner på jobb. Her vil du få et skarpt og tydelig bilde, med god og kraftig lyd fra to innebygde høyttalere fra Harman Kardon. Praktisk og enkelt design M2 har en linse som gjør at projektoren ikke behøver så lang kastelengde, slik at du slipper å rydde plass til den. Du kan med andre ord enkelt projisere store bilder fra kortere avstand til lerretet. Ved hjelp av det innebygde og justerbare understellet er den enkelt å sette opp, slik at du er klar til enhver situasjon hvor en projektor behøves.  Harman Kardon-høyttalere Ved hjelp av to høyttalere fra Harman Kardon på 3 watt sørger M2-projektoren for å fylle rommet med god og dyp lyd, uansett om du ser på film eller har lydspor til dine presentasjoner. Skarpt bilde i Full HD Med denne projektoren får du klare og skarpe bilder ved hjelp av Full HD-oppløsning i 1080p og passer perfekt til alle typer HD-formater (1080/1080i/720p). Her kan du se film, sport, spille spill eller rett og slett se på TV med tydelig kvalitet. Horistontal og vertikalt korrigering Glem skjeve og forvrengte bilder! Ved hjelp av keystonekorrigering både vannrett og loddrett kan du enkelt skru deg frem til perfekte proporsjonerte bilder. Lang brukstid Via projektorens LED-lampe får du over 30 000 timer brukstid og god lysstyrke på heftige 1200 lumen. Det betyr at du kan kjøre seriemaraton kontinuerlig i tre år før du behøver å tenke på å bytte LED-lampe! Tilkoblinger På baksiden vil du finne flere tilkoblingsmuligheter mellom projektoren og kompatiible enheter. Her finner du både USB og HDMI, hvor sistnevnte støtter HDCP 2.2 slik at høy bildekvalitet fra eksempelvis en spillkonsoll eller en nyere Blu-ray-spiller støttes. ViewSonic M2 er utstyrt med USB 2.0 Typ A, USB 3.0 Typ A, 3.5mm AUX-utgang, HDMI 2.0 (HDCP 2.2) og Micro-USB-inngang. ViewSonic M2 leveres med: StrømkabelUSB-C-kabelFjernkontrollHurtigstartsguide Projektor 3,9 15 8490 NOK 8490 NewCondition Discontinued
 1. Lyd og bilde
 2. Projektor
 3. Projektor