Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Hjemmekinoprojektor med fantastisk fargegjengivelse

BenQ W2000

  Art.nr: 223099
  • Full HD 3D DLP-projektor
  • Rec. 709 HDTV Standard for perfekt fargegjengivelse
  • EISA-vinner
  • Kontrast på 15 000:1
  • 2 x HDMI-innganger

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
7 590,-

Delbetal fra 678,-/mnd. Info

Info
BenQ W2000
Hjemmekinoprojektor med fantastisk fargegjengivelse

7 590,-


  • pris: 8 089,-
Legg pakken i handlevognen
BenQ W2000
Hjemmekinoprojektor med fantastisk fargegjengivelse

7 590,-


  • pris: 8 680,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

BenQ W2000 Full HD hjemmekinoprojektor er utstyrt med avanserte teknologier for å gi deg et imponerende bilde, med ekstremt klare, og naturtro farger. Projektoren har godt med tilkoblingsmuligheter, og Lens Shift og Keystone korrigering gjør det enkelt å stille inn projektoren riktig.  

Med høyttalere på hele 20 W med CinemaMaster Audio Enhancer, er du ikke avhengig av å koble til et eget lydanlegg, selv om vi anbefaler det for en total hjemmekinoopplevelse. Projektoren støtter visning av 3D, men krever da tilbehøret 3D-briller som selges separat.

EISA-vinner

BenQ W2000 ble kåret til Beste hjemmekinoprojektor 2016-2017 i de prestisjetunge EISA Awards. EISA-Awards har en unik sammensetning av eksperter i dommerpanelet fra 50 bransjemagasiner fra hele 20 europeiske land. 

Se fargene som de skal være

Projektoren er utstyrt med den nyeste teknologien for å gi deg det beste bildet. Projektoren bruker en fargeskala som er kompatibel med Rec. 709, en standard som tidligere bare har blitt brukt av profesjonelle projektorer. BenQ W2000 er nøye kalibrert for å gjengi farger som på kino, ved å bruke et 6x RGBRGB fargehjul som gir naturtro, skarpe farger for en størst mulig bildeopplevelse, uansett om du ser på film, TV- eller sportssendinger.   

Du kan også fininnstille de seks primærfargene (R/G/B/C/M/Y) med BenQs 3D Color Control. Det unike fargesystemet lar deg stille inn gain, metning og nyanser individuelt for de seks fargene, så du får et bilde helt tilpasset din smak.

Rec 709

Meget god bildekvalitet

BenQs DLP hjemmekinoprojektorer leverer naturtro bilder, med høy kontrast og skarpe detaljer, med en ANSI Contrast Ratio som overgår flere konkurrenter på markedet. 

BenQ W2000 er utstyrt med High Fill Factor, som gir mer lys til hver piksel, noe som for eksempel gjør at liten tekst og detaljer kommer bedre frem, og "screen door effect" der de fine linjene som skiller projektorens piksler elimineres.   

Full HD-optikken med linseelementer i kun glass, er av høy kvalitet, og gir en suveren lyspenetrasjon og virkelighetstro bildegjengivelse. Linsebelegget gir lav spredning, og minimerer kromatiske avvik, så du sitter igjen med et HD-bilde med en utrolig klarhet. 

223099 223099 BenQ BenQ W2000 9H.Y1J77.17E BenQ W2000 Full HD hjemmekinoprojektor er utstyrt med avanserte teknologier for å gi deg et imponerende bilde, med ekstremt klare, og naturtro farger. Projektoren har godt med tilkoblingsmuligheter, og Lens Shift og Keystone korrigering gjør det enkelt å stille inn projektoren riktig.  Med høyttalere på hele 20 W med CinemaMaster Audio Enhancer, er du ikke avhengig av å koble til et eget lydanlegg, selv om vi anbefaler det for en total hjemmekinoopplevelse. Projektoren støtter visning av 3D, men krever da tilbehøret 3D-briller som selges separat. EISA-vinner BenQ W2000 ble kåret til Beste hjemmekinoprojektor 2016-2017 i de prestisjetunge EISA Awards. EISA-Awards har en unik sammensetning av eksperter i dommerpanelet fra 50 bransjemagasiner fra hele 20 europeiske land.  Se fargene som de skal være Projektoren er utstyrt med den nyeste teknologien for å gi deg det beste bildet. Projektoren bruker en fargeskala som er kompatibel med Rec. 709, en standard som tidligere bare har blitt brukt av profesjonelle projektorer. BenQ W2000 er nøye kalibrert for å gjengi farger som på kino, ved å bruke et 6x RGBRGB fargehjul som gir naturtro, skarpe farger for en størst mulig bildeopplevelse, uansett om du ser på film, TV- eller sportssendinger.   Du kan også fininnstille de seks primærfargene (R/G/B/C/M/Y) med BenQs 3D Color Control. Det unike fargesystemet lar deg stille inn gain, metning og nyanser individuelt for de seks fargene, så du får et bilde helt tilpasset din smak. Meget god bildekvalitet BenQs DLP hjemmekinoprojektorer leverer naturtro bilder, med høy kontrast og skarpe detaljer, med en ANSI Contrast Ratio som overgår flere konkurrenter på markedet. BenQ W2000 er utstyrt med High Fill Factor, som gir mer lys til hver piksel, noe som for eksempel gjør at liten tekst og detaljer kommer bedre frem, og "screen door effect" der de fine linjene som skiller projektorens piksler elimineres.   Full HD-optikken med linseelementer i kun glass, er av høy kvalitet, og gir en suveren lyspenetrasjon og virkelighetstro bildegjengivelse. Linsebelegget gir lav spredning, og minimerer kromatiske avvik, så du sitter igjen med et HD-bilde med en utrolig klarhet.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Projektor 4,5 30 7590 NOK 7590 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Projektor
  3. Projektor