Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Spillprojektor med lav forsinkelse og lang levetid

BenQ TH585

  Art.nr: 1014998
  • Full HD-oppløsning 1920x1080
  • 16 ms responstid
  • Opptil 15 000 timers levetid
  • Egen spillmodus

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
6 590,-

Delbetal fra 594,-/mnd. Info

Info
BenQ TH585
Spillprojektor med lav forsinkelse og lang levetid

6 590,-


  • pris: 7 089,-
Legg pakken i handlevognen
BenQ TH585
Spillprojektor med lav forsinkelse og lang levetid

6 590,-


  • pris: 6 989,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

BenQ TH585 er en projektor laget for spill. Den har lav forsinkelse med en responstid på 16 ms og en spillmodus som finjusterer alle bilder og forbedrer mørke og skyggefulle scener. Dette gir deg en fordel når du møter andre spillere på nett. Opplev spillene i 100" for en enda mer fantastisk opplevelse. Den lange levetiden lar deg bruke projektoren i opptil 15 000 timer.

Lavt forsinkelse gjør en forskjell i spill

TH585-projektoren har en responstid på 16 ms som gir deg  jevn spillglede. Den lar deg samhandle med spillet i sanntid, perfekt for fartsfylt sport, reaksjonskritiske action spill og tidsavhengige kamparenaer.

Eksklusiv spillmodus gir deg overtaket

TH585s spesielle spillmodus finjusterer alle bilder og forbedrer mørke og skyggefulle scener, noe som gir større klarhet og visuell presisjon. Dette hjelper deg å komme til neste nivå raskere ved å oppdage fiender raskere og finne alle de skjulte skattene i spill.

Ta spillet ditt til neste nivå

Spill er oppslukende opplevelser med produksjonskostnader som konkurrerer med Hollywood-filmer. Enten du er en helt i et eventyrspill, en sjåfør i et racingspill eller en lagkamerat i et samarbeidsspill, blir du kastet rett inn i spillet med TH585.

Fantastisk lys på fester

Inviter dine beste venner til å se programmer, filmer og sportsbegivenheter eller festglade spill. 3500 ANSI-lumen med høy lysstyrke, full HD 1080p bildekvalitet, livlige farger med 95% Rec.709 og klare innebygde 10-watt høyttalere gjør TH585-projektoren til det perfekte valget for et fantastisk glede for deg og dine venner.

1,1X zoom for fleksible kasteavstander

Med TH585 kan du maksimere den tilgjengelige plassen med et antall kasteavstander som passer for storskjermunderholdning i alle rom.

Digital linseskift for variable projeksjonshøyder

Med et fleksibelt utvalg av projeksjonshøyder garanterer det digitale vertikale objektivskiftet at TH585 passer perfekt i alle rom.

Automatisk vertikal keystone for perfekt retning

Vertikal keystone justerer bildet for et perfekt kvadratisk bilde, noe som gjør det enkelt å projektere bilder med ideelt justerte bilder fra forskjellige steder.

Lampe med ekstra lang levetid

LampSave-modusen til TH585 forlenger projektorens levetid opptil 15 000 timer * for daglig intens spill.

* Basert på 4 timers daglig bruk. 15 000 timer betyr 10 års gjennomsnittlig bruk.

1014998 1014998 BenQ BenQ TH585 BenQ TH585 er en projektor laget for spill. Den har lav forsinkelse med en responstid på 16 ms og en spillmodus som finjusterer alle bilder og forbedrer mørke og skyggefulle scener. Dette gir deg en fordel når du møter andre spillere på nett. Opplev spillene i 100" for en enda mer fantastisk opplevelse. Den lange levetiden lar deg bruke projektoren i opptil 15 000 timer.Lavt forsinkelse gjør en forskjell i spillTH585-projektoren har en responstid på 16 ms som gir deg  jevn spillglede. Den lar deg samhandle med spillet i sanntid, perfekt for fartsfylt sport, reaksjonskritiske action spill og tidsavhengige kamparenaer.Eksklusiv spillmodus gir deg overtaketTH585s spesielle spillmodus finjusterer alle bilder og forbedrer mørke og skyggefulle scener, noe som gir større klarhet og visuell presisjon. Dette hjelper deg å komme til neste nivå raskere ved å oppdage fiender raskere og finne alle de skjulte skattene i spill.Ta spillet ditt til neste nivåSpill er oppslukende opplevelser med produksjonskostnader som konkurrerer med Hollywood-filmer. Enten du er en helt i et eventyrspill, en sjåfør i et racingspill eller en lagkamerat i et samarbeidsspill, blir du kastet rett inn i spillet med TH585.Fantastisk lys på festerInviter dine beste venner til å se programmer, filmer og sportsbegivenheter eller festglade spill. 3500 ANSI-lumen med høy lysstyrke, full HD 1080p bildekvalitet, livlige farger med 95% Rec.709 og klare innebygde 10-watt høyttalere gjør TH585-projektoren til det perfekte valget for et fantastisk glede for deg og dine venner.1,1X zoom for fleksible kasteavstanderMed TH585 kan du maksimere den tilgjengelige plassen med et antall kasteavstander som passer for storskjermunderholdning i alle rom.Digital linseskift for variable projeksjonshøyderMed et fleksibelt utvalg av projeksjonshøyder garanterer det digitale vertikale objektivskiftet at TH585 passer perfekt i alle rom.Automatisk vertikal keystone for perfekt retningVertikal keystone justerer bildet for et perfekt kvadratisk bilde, noe som gjør det enkelt å projektere bilder med ideelt justerte bilder fra forskjellige steder.Lampe med ekstra lang levetidLampSave-modusen til TH585 forlenger projektorens levetid opptil 15 000 timer * for daglig intens spill.* Basert på 4 timers daglig bruk. 15 000 timer betyr 10 års gjennomsnittlig bruk. Projektor 6590 NOK 6590 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Projektor
  3. Projektor