Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

90" motorisert lerret med fjernkontroll

Andersson PRS 2.1 - 90"

  Art.nr: 165929
  • 90"
  • Motorisert lerret
  • Med fjernkontroll

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson PRS 2.1 90" motorisert projektorlerret i 16:9-format er en perfekt løsning for deg som vil ha det så enkelt som mulig. Lerretet ruller du enkelt opp og ned fra sofaen med den medfølgende fjernkontrollen. Du kan også styre lerretet med den fastmonterte fjernkontrollen på siden av lerretet.

Det 90" store lerretet Andersson PRS 2.1 er fremstilt for å levere et best mulig bilde uansett hvilken projektor du bruker, og hvordan lysforholdene i rommet du bruker det er. Det passer like godt på kontoret som i hjemmekinoen.

Lerretet kan henges enten i tak eller på vegg. Merk at skruer for montering av lerretet ikke medfølger.
 

165929 165929 Andersson Andersson PRS 2.1 - 90" Andersson PRS 2.1 90" motorisert projektorlerret i 16:9-format er en perfekt løsning for deg som vil ha det så enkelt som mulig. Lerretet ruller du enkelt opp og ned fra sofaen med den medfølgende fjernkontrollen. Du kan også styre lerretet med den fastmonterte fjernkontrollen på siden av lerretet. Det 90" store lerretet Andersson PRS 2.1 er fremstilt for å levere et best mulig bilde uansett hvilken projektor du bruker, og hvordan lysforholdene i rommet du bruker det er. Det passer like godt på kontoret som i hjemmekinoen. Lerretet kan henges enten i tak eller på vegg. Merk at skruer for montering av lerretet ikke medfølger.   Lerret 3,5 12 1490 NOK 1490 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Projektor
  3. Lerret