Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

96" portabelt projektorlerret

Andersson PRS 1.2 - 96"

  Art.nr: 165943
  • 96"
  • 1:1-format
  • Enkelt å ta med, og robust nok til å tåle å bli flyttet rundt

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson PRS 1.2 er et 96" portabelt projektorlerret i 1:1-format. Lerretet er fremstilt for å være lett å ta med rundt, men likevel robust, så det tåler en mobilt liv. Man drar enkelt opp lerretet, og et trebens-stativ sikrer at det står stabilt.

Lerretet Andersson PRS 1.2 96" passer perfekt for deg som reiser rundt med presentasjoner, på kontoret der man kan flytte det fra møterom til møterom, eller andre plasser der du ikke har et fastmontert lerret.

Høyde til kassettens underkant: 800 mm

165943 165943 Andersson Andersson PRS 1.2 - 96" Andersson PRS 1.2 er et 96" portabelt projektorlerret i 1:1-format. Lerretet er fremstilt for å være lett å ta med rundt, men likevel robust, så det tåler en mobilt liv. Man drar enkelt opp lerretet, og et trebens-stativ sikrer at det står stabilt. Lerretet Andersson PRS 1.2 96" passer perfekt for deg som reiser rundt med presentasjoner, på kontoret der man kan flytte det fra møterom til møterom, eller andre plasser der du ikke har et fastmontert lerret. Høyde til kassettens underkant: 800 mm Lerret 5 2 990 NOK 990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Projektor
  3. Lerret