Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

108" manuelt projektorlerret

Andersson PRS 1.2 - 108"

  Art.nr: 197679
  • 108"
  • Kan henges enten i tak eller på vegg
  • Lerreter er i glassfiber for en jevn, rett overflate

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson PRS 2.1 er et 108" manuelt lerret i 16:9-format. Du ruller lerretet ut av kassetten, og låser det på plass med en enkel håndbevegelse. Lerreter er i glassfiber som gir en jevn overflate og dermed en god bildeopplevelse. Passer like bra i hjemmekinoen som på kontoret.

Du kan velge om du vil henge lerretet i taket eller på veggen. Merk at skruer for oppheng ikke medfølger. 

197679 Andersson Andersson PRS 1.2 - 108" Andersson PRS 2.1 er et 108" manuelt lerret i 16:9-format. Du ruller lerretet ut av kassetten, og låser det på plass med en enkel håndbevegelse. Lerreter er i glassfiber som gir en jevn overflate og dermed en god bildeopplevelse. Passer like bra i hjemmekinoen som på kontoret. Du kan velge om du vil henge lerretet i taket eller på veggen. Merk at skruer for oppheng ikke medfølger.  Lerret 2,6 13 990 NOK 990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Projektor
  3. Lerret