Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

100" rammespent projektorlerret

Andersson PRS 3.2 - 100"

  Art.nr: 1004745
  • 16:9-format
  • Garantert bulkfri duk
  • Mål: 234,6 x 137,6 cm
  • Duk i glassfibermateriale
  • Gainverdi 1,1

Internett

Forventet på lager: 05.03.2021
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 490,-

Delbetal fra 252,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson PRS 3.2 er et perfekt valg for deg som leter etter et projektorlerret som garantert forblir bulkfri og kan gi en god opplevelse med favorittunderholdningen din. Rammen og aluminiumsprofilene er enkle å montere slik at lerretet kan plasseres og strekkes ut for optimalt sluttresultat.

Innrammet bilde og lerret i høy kvalitet

Aluminiumsrammen er også kledd i stoff for å motvirke uønskede refleksjoner fra både projektoren og andre lyskilder i rommet. Den klare rammen skaper en illusjon med økt kontrastopplevelse og gir en fin ramme på bildet. Projektoren sin gainverdi på 1,1 lar deg også få en god kombinasjon av svart og lysstyrke i bildet.

Lett å montere

Veggmonteringsbeslag er inkludert og sammen med standardiserte varianter av skruer og plugger for dette. Da forholdene kan variere, så må du kanskje supplere med andre skruer avhengig av hvilket materiale veggene dine er laget av. 

Den lave vekten til lerretet betyr at det ikke kreves mer enn to fester som er skrudd inn med fire skruer, og lerretet ditt er raskt og enkelt montert , klar for storunderholdning.

1004745 1004745 Andersson Andersson PRS 3.2 - 100" Andersson PRS 3.2 er et perfekt valg for deg som leter etter et projektorlerret som garantert forblir bulkfri og kan gi en god opplevelse med favorittunderholdningen din. Rammen og aluminiumsprofilene er enkle å montere slik at lerretet kan plasseres og strekkes ut for optimalt sluttresultat. Innrammet bilde og lerret i høy kvalitet Aluminiumsrammen er også kledd i stoff for å motvirke uønskede refleksjoner fra både projektoren og andre lyskilder i rommet. Den klare rammen skaper en illusjon med økt kontrastopplevelse og gir en fin ramme på bildet. Projektoren sin gainverdi på 1,1 lar deg også få en god kombinasjon av svart og lysstyrke i bildet. Lett å montere Veggmonteringsbeslag er inkludert og sammen med standardiserte varianter av skruer og plugger for dette. Da forholdene kan variere, så må du kanskje supplere med andre skruer avhengig av hvilket materiale veggene dine er laget av. Den lave vekten til lerretet betyr at det ikke kreves mer enn to fester som er skrudd inn med fire skruer, og lerretet ditt er raskt og enkelt montert , klar for storunderholdning. Lerret 4 1 2490 NOK 2490 NewCondition PreOrder
  1. Lyd og bilde
  2. Projektor
  3. Lerret