Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smart Android TV-stick fra Xiaomi

Xiaomi Mi TV Stick

  Art.nr: 1014008
  • Android TV og Google Play Store
  • Innebygd Chromecast
  • Google Assistant-kompatibel
  • Android TV 9.0
  • Full HD-oppløsning (1920 x 1080 i 60 FPS)

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Xiaomi Mi TV Stick får du tilgang til alle dine favoritter innen film og serier. Denne Android TV-drevne enheten gir deg muligheten til å installere apper direkte fra Google Play og Android TV. Det eneste du behøver å gjøre, er å koble den til TV-en via en HDMI-inngang og så bruke den praktiske fjernkontrollen for å navigere deg rundt. Dessuten støtter fjernkontrollen talestyring, som gjør det enda enklere å finne frem. Ved hjelp av innebygd Chromecast kan du også strømme innhold fra apper, som musikk og film direkte fra f.eks. mobiltelefonen. 

Enkel installasjon

Xiaomi Mi TV Stick er veldig enkel å komme i gang med. Du kobler den simpelthen til via TV-ens HDMI-inngang og plutselig er du klar til for å utforske innhold på Google Play og Android TV.

1014008 1014008 Xiaomi Xiaomi Mi TV Stick PFJ4098EU Med Xiaomi Mi TV Stick får du tilgang til alle dine favoritter innen film og serier. Denne Android TV-drevne enheten gir deg muligheten til å installere apper direkte fra Google Play og Android TV. Det eneste du behøver å gjøre, er å koble den til TV-en via en HDMI-inngang og så bruke den praktiske fjernkontrollen for å navigere deg rundt. Dessuten støtter fjernkontrollen talestyring, som gjør det enda enklere å finne frem. Ved hjelp av innebygd Chromecast kan du også strømme innhold fra apper, som musikk og film direkte fra f.eks. mobiltelefonen. Enkel installasjonXiaomi Mi TV Stick er veldig enkel å komme i gang med. Du kobler den simpelthen til via TV-ens HDMI-inngang og plutselig er du klar til for å utforske innhold på Google Play og Android TV. Mediaspiller 4,3 30 490 NOK 490 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Mediaspiller