Xiaomi Mi Box S 4K Android Media Player - Smart mediaspiller fra Xiaomi med 4K og HDR
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smart mediaspiller fra Xiaomi med 4K og HDR

Xiaomi Mi Box S 4K Android Media Player

  Art.nr: 1006694
  • Android TV 6.0
  • Strøm media direkte fra smarttelefon, nettbrettet eller laptop
  • Støtte for 4K og HDR
  • HDMI 2.0a

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

30 dager åpent kjøp

Fri frakt

Levering samme dag

Xiaomi Mi Box S 4K Android Media Player
Produkt du ser på: Smart mediaspiller fra Xiaomi med 4K og HDR
Xiaomi Mi Box S 4K Android Media Player

690,-

Andersson HDMI - HDMI 3m 18Gbps - Black

249,-

Andersson LR03 AAA 1.5V Alcaline 10pcs

29,-


  • pris: 968,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Xiaomi Mi Box 

Xiaomi Mi Box forvandler TV-en eller skjermen din til en fullkommen Android TV med støtte for 4K opp til 60 fps, HDR10 og DTS/Dolby Digital. Med Android TV kan du installere apper direkte fra Google Play og ganske enkelt bruke de fleste strømmetjenester. Den medfølgende fjernkontrollen har støtte for talestyring slik at du enkelt kan søke etter informasjon eller styre enheten kun ved hjelp av stemmen - uten å røre smarttelefonen.

Spill av hva du vil

Få rask tilgang til dine favoritt TV-programmer, spill spill, se på nyhetene eller hør på radio. Du har også muligheten til å se klipp på YouTube og med Google Play har massevis av muligheter til å se på hva du vil med Xiaomi Mi Box.

Du kan enkelt velge mellom stor eller liten skjerm ved kun ett tastetrykk når du leter rundt etter ønsket film eller serie. Strøm direkte fra nettbrettet, laptopen eller smartelefonen med kun ett tastetrykk.

Enkelt å komme igang

Xiaomi Mi Box er enkel å koble opp og starte, det eneste man trenger å gjøre er å koble til med HDMI fra Mi Box til TV-en og så koble på Wi-Fi så er du klar til å nyte Xiaomi Mi Box.

Slank og elegant design

Xiaomi Mi Box er en multimediaspiller som passer i alle hjem takket være designet. Mi Box er også enkel å skjule dersom det skulle trenger.

Fjernkontrollen er meget enkel å ta i bruk og har også en talestyringsfunksjon. Alt du behøver å gjøre er å spørre. Snakk inn i fjernkontrollen og Mi Box søker da etter det du vil. Spør den nyeste actionfilmen, været eller de seneste nyhetene.

Med HDR går du ikke glipp av noe

Mi Box har innebygd HDR for beste mulig bildeoppløsning, fargegjengivning og kontrast slik at man ikke går glipp av noe når man ser den nyeste episoden av favorittserien. Mi Box kan håndtere opptil 60 fps i 4K, hvilket resulterer i en høyere hastighet på bilder i sekundet. Dette gjør at bildet får en bedre flyt og er perfekt til å se på fotball eller andre idrettsgrener.

Utfordre vennene dine til spill

Xiaomi Mi Box er en liten kraftpakke. Utstyrt med en kraftig CPU og GPU tåler den et bredt utvalg av spill*. Utfordre familien eller vennene dine til spill mellom TV-tittingen. Du kan også helt enkelt bruke kontroll fra spillkonsollen via Bluetooth. Kompatibel med nyere Xbox-kontrollere med Bluetooth.

*Kun kompatibel med mobilspill som du finner på Google Play.