Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Chromecast Ultra med støtte for 4K UHD og HDR

Google Chromecast ULTRA SE

  Art.nr: 242924
  • Stream media fra telefon, nettbrett eller laptop
  • Koble direkte til TV-en
  • Cast favorittappene dine
  • Støtte for Netflix, HBO Nordic og YouTube
  • Enkel installasjon
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Stream med oppløsninger opptil 4K Ultra HD og HDR-bildekvalitet via det trådløse nettverket med Chromecast Ultra, en streamingenhet du kobler til TV-en med HDMI. Chromecast Ultra er rask og pålitelig, med minimale buffertider og hurtigere lastetider.

Alle favorittappene dine på et stort bilde

Med Chromecast Ultra blir mobilen, nettbrettet eller laptopen en praktisk fjernkontroll. Du starter helt enkelt den appen du ønsker og trykker på Cast når du vil se innholdet på TV-en. Chromecast Ultra støtter blant annet Netflix, YouTube og Google Play, noe som garanterer timesvis av underholdning!

En god måte for å spille av 4K-video og mye annet på TV-en

Du søker opp, blar og køer filmer og bilder og styrer TV-en med mobilen der du befinner deg. Du kan dessuten spille spill på mobilen samtidig som du spiller av innhold på TV-en. 

Speil skjermen din

Du kan enkelt vise alt du ser på skjermen på smarttelefonen eller nettbrettet direkte på TV-en. Det gjør det enkelt å vise feriebildene, spille av videoklipp, surfe på internett og gjøre presentasjoner. Trykk bare på Cast-knappen (i kompatible apper) for å sende over bildet.

Perfekte bilder opptil 4K-oppløsning og HDR

Du får skarpere bilde, dypere farger og raskere lastetider når du streamer 4K-innhold på en 4K-TV med Chromecast Ultra*. Chromecast Ultra optimaliserer innholdet for best mulig bildekvalitet, uansett om det er en 4K- eller HD-TV.

Spillopplevelser

Chromecast har støtte for en mengde ulike spill. Det gjør smarttelefonen eller nettbrettet til en håndkontroll. Små spill blir store på TV-en og du får flere timer med underholdning!

© 2017 Google Inc, used with permission. Google and the Google logo are registered trademarks of Google Inc.


YouTube og YouTube Music uten reklame, uten nett og i bakgrunnen

1 måned gratis • Deretter NOK 119,00/måned


YouTube og YouTube Music uten reklame, uten nett og i bakgrunnen

1 måned gratis • Deretter NOK 119,00/måned

242924 242924 Google Google Chromecast ULTRA SE GA3A00459-A65 Stream med oppløsninger opptil 4K Ultra HD og HDR-bildekvalitet via det trådløse nettverket med Chromecast Ultra, en streamingenhet du kobler til TV-en med HDMI. Chromecast Ultra er rask og pålitelig, med minimale buffertider og hurtigere lastetider. Alle favorittappene dine på et stort bilde Med Chromecast Ultra blir mobilen, nettbrettet eller laptopen en praktisk fjernkontroll. Du starter helt enkelt den appen du ønsker og trykker på Cast når du vil se innholdet på TV-en. Chromecast Ultra støtter blant annet Netflix, YouTube og Google Play, noe som garanterer timesvis av underholdning! En god måte for å spille av 4K-video og mye annet på TV-en Du søker opp, blar og køer filmer og bilder og styrer TV-en med mobilen der du befinner deg. Du kan dessuten spille spill på mobilen samtidig som du spiller av innhold på TV-en.  Speil skjermen din Du kan enkelt vise alt du ser på skjermen på smarttelefonen eller nettbrettet direkte på TV-en. Det gjør det enkelt å vise feriebildene, spille av videoklipp, surfe på internett og gjøre presentasjoner. Trykk bare på Cast-knappen (i kompatible apper) for å sende over bildet. Perfekte bilder opptil 4K-oppløsning og HDR Du får skarpere bilde, dypere farger og raskere lastetider når du streamer 4K-innhold på en 4K-TV med Chromecast Ultra*. Chromecast Ultra optimaliserer innholdet for best mulig bildekvalitet, uansett om det er en 4K- eller HD-TV. Spillopplevelser Chromecast har støtte for en mengde ulike spill. Det gjør smarttelefonen eller nettbrettet til en håndkontroll. Små spill blir store på TV-en og du får flere timer med underholdning! *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> © 2017 Google Inc, used with permission. Google and the Google logo are registered trademarks of Google Inc. Mediaspiller 4,8 167 890 NOK 890 NewCondition SoldOut
  1. Lyd og bilde
  2. Mediaspiller