Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Pakke med Chromecast Ultra og Google Nest Mini

Google Chromecast Ultra + Nest Mini

  Art.nr: P902
 • Strøm media fra telefon, nettbrett eller bærbar PC
 • Støtte for 4K Ultra HD og HDR
 • Kobles direkte til TV-en
 • Stemmestyring via Google Assistant
 • Kontroller Chromecasten din

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Viser produktbeskrivelse for :

 • 1 stk
  Google Chromecast ULTRA SE
 • 1 stk
  Google Nest Mini - Chalk (Nordic Edition)
Google Chromecast Ultra med støtte for 4K UHD og HDR

690,-

Stream med oppløsninger opptil 4K Ultra HD og HDR-bildekvalitet via det trådløse nettverket med Chromecast Ultra, en streamingenhet du kobler til TV-en med HDMI. Chromecast Ultra er rask og pålitelig, med minimale buffertider og hurtigere lastetider.

Alle favorittappene dine på et stort bilde

Med Chromecast Ultra blir mobilen, nettbrettet eller laptopen en praktisk fjernkontroll. Du starter helt enkelt den appen du ønsker og trykker på Cast når du vil se innholdet på TV-en. Chromecast Ultra støtter blant annet Netflix, YouTube og Google Play, noe som garanterer timesvis av underholdning!

En god måte for å spille av 4K-video og mye annet på TV-en

Du søker opp, blar og køer filmer og bilder og styrer TV-en med mobilen der du befinner deg. Du kan dessuten spille spill på mobilen samtidig som du spiller av innhold på TV-en. 

Speil skjermen din

Du kan enkelt vise alt du ser på skjermen på smarttelefonen eller nettbrettet direkte på TV-en. Det gjør det enkelt å vise feriebildene, spille av videoklipp, surfe på internett og gjøre presentasjoner. Trykk bare på Cast-knappen (i kompatible apper) for å sende over bildet.

Perfekte bilder opptil 4K-oppløsning og HDR

Du får skarpere bilde, dypere farger og raskere lastetider når du streamer 4K-innhold på en 4K-TV med Chromecast Ultra*. Chromecast Ultra optimaliserer innholdet for best mulig bildekvalitet, uansett om det er en 4K- eller HD-TV.

Spillopplevelser

Chromecast har støtte for en mengde ulike spill. Det gjør smarttelefonen eller nettbrettet til en håndkontroll. Små spill blir store på TV-en og du får flere timer med underholdning!

© 2017 Google Inc, used with permission. Google and the Google logo are registered trademarks of Google Inc.

Google Google Nest Mini – talestyrt smarthøyttaler

479,-

Google Nest Mini 2nd Generation er den minste av Googles smarthøyttalere. Be den om å spille favorittlåta di på kjøkkenet eller sette på TV-en – med Nest Mini kan du kontrollere hjemmet ditt ved hjelp av stemmen i samarbeid med Google Assistant. Etterlengtede oppdateringer som fyldigere bass og en smart adaptiv volumkontroll gjør denne nette smarthøyttaleren til enda bedre selskap enn tidligere. Nest Mini passer inn overalt.

Hei Google! Hva kan du gjøre for meg?

"OK Google, hva kan du hjelpe meg med?"

Nest Mini er flittig. Den hjelper deg med å skrive handlelister, styre belysningen, sette på TV-en, finne nærmeste Michelin-restaurant og bestille billetter. Eller hvorfor ikke sjekke om du bør velge paraply eller brodder på vei til jobb i morgen? Med tre innebygde mikrofoner kan du være sikker på at Nest Mini hører deg. Still spørsmål eller be om hjelp – Google Nest Mini er alltid der for deg.

Så liten, og allikevel så enorm.

Fyldigere lyd, til glede for musikkelskeren

Google Nest Mini har fått dobbelt så kraftig bass som Home Mini. Du får et mer nyansert lydbilde som er bedre tilpasset musikklytting og som låter bedre på høyere volum. Den adaptive lydkontrollen justerer volumet på Nest Mini etter omgivelsene – hvis det er mye bråk rundt deg så økes volumet slik at du skal kunne lytte uten forstyrrelser. Perfekt for deg som vil ha selskap av Nest Mini mens du lager mat, er på badet eller rydder hjemme.

Praktisk touchstyring

For å styre volumet på Nest Mini kan du enten bruke stemmen eller de smarte touchpunktene på siden av høyttaleren. Når du nærmer deg Nest Mini med hånden så lyser to små LED-pærer opp for å vise deg hvor kontrollene sitter, og med en enkel berøring på høyre eller venstre side justerer du volumet opp eller ned. Googles smarthøyttaler er brukervennlig for hele familien. 

Styr hjemmet ditt ved hjelp av Nest Mini.

Plasser Nest Mini akkurat der det passer deg

Det innebygde veggfestet lar deg plassere Nest Mini akkurat der det er praktisk for deg. Heng den på kjøkkenveggen, i gangen eller på kontoret. Det fleksible designet gjør høyttaleren enkel å plassere i alle rom og på alle overflater. 

I forpakningen finner du: 

 • Google Nest Mini 2nd Gen.
 • Strømadapter og kabel
 • Hurtigstartguide
P902 P902 Google Chromecast Ultra + Nest Mini Mediaspiller 1169 NOK 1169 NewCondition Discontinued
 1. Lyd og bilde
 2. Mediaspiller