Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Full HD-videokamera med 90x zoom

Panasonic HC-V180

  Art.nr: 1006787
  • 90x intelligent zoom
  • 29 mm vidvinkel
  • Optisk bildestabilisering
  • Film i Full HD-oppløsning
  • Ta stillbilder i 10 MP

Internett

Forventet på lager: 08.03.2021
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 890,-

Delbetal fra 202,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

HC-V180 er et allsidig og kompakt Full HD-videokamera fra Panasonic som kan brukes av hele familien, enten om det er hjemme eller på ferie. Med bred vindvinkel og et stort zoomomfang kommer du enda tettere på det som skjer, uansett avstanden og er perfekt for deg som vil forevige øyeblikket med levende bilder.

Full HD-oppløsning med bildestabilisering

Det smidige videokameraet leverer flott bildekvalitet i Full HD og ved hjelp av femakslet optisk bildestabilisering, får du mer stødige og skarpere videoer. Små ustødige bevegelser og andre vibrasjoner korrigeres ved hjelp av bildestabilisering, uansett om du filmer med mye zoom eller ikke.

Kom tett innpå motivet

Videokameraet har tross sin størrelse muligheten til å ta deg så tett innpå det du filmer som mulig, med 50x zoom. Dersom du for eksempel befinner deg bakerst på skoleavslutningen eller på fotballkampen, kan du komme deg enda nærmere ved hjelp av 90x intelligent zoom. Kameraet kan også festes på et stativ.

Vidvinkellinse

Ved hjelp av en 28 mm vidvinkellinse (tilsvarende 35 mm kamera) blir det enda lettere å få med hele familien i ett og samme bilde. Optikken i Panasonic HC-V180 gjør at du får med enda mer av bakgrunnen, samtidig som det er plass til flere folk i bildet. Det betyr at du kan filme både venner og familien rundt middagsbordet, uten å bevege deg ut av kjøkkenet.

Stor og tydelig LCD-skjerm

Videokameraet har en skarp 2,7" skjerm med naturlig farge gjengivelse og bra kontrast. Det gjør at du ser tydelig hva som foregår og hva du filmer, samt at å gjøre innstillinger via displayet blir enkelt.

Få utløp for kreativiteten

HV-V180 har innebygde filtre som kan tilføye videoene dine noen artige effekter. Skap din egen miniverden med miniatyreffekt, som forandrer perspektivet slik at motivet ser lite ut. Det finnes også andre morsomme filtre som for eksempel stumfilm, 8 mm og TimeLapse. 

Intelligent Auto

Den smarte auto-funksjonen iA gjør det enkelt for hele familien å bruke kameraet. iA justerer automatisk innstillinger og kamerafunksjoner etter forholdene for å kunne gi deg en video med beste mulige resultat. Med andre ord så kan du fokusere på motivet helt uten å måtte tenke på eksponering eller andre innstillinger.

Bakbelyst sensor

Panasonic HC-V180 har en bakbelyst bildesensor (BSI-sensor) som sørger for en bedre bildekvalitet, med mindre bildestøy. Dette er for eksempel noe kan sees tydelig under både sterke eller dårlige lysforhold. Uansett om du blendes av sola på stranda eller filmer på fest en lørdagskveld, får du fine bilder og med lav bildestøy.

Fleksibel batteritid

På kun én ladning kan du filme aktivt i ca 2 timer. Dersom du behøver å bruke kameraet over lengre perioder uten å vente på det lader seg, kan man plugge inn en nødlader og bruke kameraet samtidig.

1006787 1006787 Panasonic Panasonic HC-V180 HC-V180EC-K HC-V180 er et allsidig og kompakt Full HD-videokamera fra Panasonic som kan brukes av hele familien, enten om det er hjemme eller på ferie. Med bred vindvinkel og et stort zoomomfang kommer du enda tettere på det som skjer, uansett avstanden og er perfekt for deg som vil forevige øyeblikket med levende bilder. Full HD-oppløsning med bildestabilisering Det smidige videokameraet leverer flott bildekvalitet i Full HD og ved hjelp av femakslet optisk bildestabilisering, får du mer stødige og skarpere videoer. Små ustødige bevegelser og andre vibrasjoner korrigeres ved hjelp av bildestabilisering, uansett om du filmer med mye zoom eller ikke. Kom tett innpå motivet Videokameraet har tross sin størrelse muligheten til å ta deg så tett innpå det du filmer som mulig, med 50x zoom. Dersom du for eksempel befinner deg bakerst på skoleavslutningen eller på fotballkampen, kan du komme deg enda nærmere ved hjelp av 90x intelligent zoom. Kameraet kan også festes på et stativ. Vidvinkellinse Ved hjelp av en 28 mm vidvinkellinse (tilsvarende 35 mm kamera) blir det enda lettere å få med hele familien i ett og samme bilde. Optikken i Panasonic HC-V180 gjør at du får med enda mer av bakgrunnen, samtidig som det er plass til flere folk i bildet. Det betyr at du kan filme både venner og familien rundt middagsbordet, uten å bevege deg ut av kjøkkenet. Stor og tydelig LCD-skjerm Videokameraet har en skarp 2,7" skjerm med naturlig farge gjengivelse og bra kontrast. Det gjør at du ser tydelig hva som foregår og hva du filmer, samt at å gjøre innstillinger via displayet blir enkelt. Få utløp for kreativiteten HV-V180 har innebygde filtre som kan tilføye videoene dine noen artige effekter. Skap din egen miniverden med miniatyreffekt, som forandrer perspektivet slik at motivet ser lite ut. Det finnes også andre morsomme filtre som for eksempel stumfilm, 8 mm og TimeLapse.  Intelligent Auto Den smarte auto-funksjonen iA gjør det enkelt for hele familien å bruke kameraet. iA justerer automatisk innstillinger og kamerafunksjoner etter forholdene for å kunne gi deg en video med beste mulige resultat. Med andre ord så kan du fokusere på motivet helt uten å måtte tenke på eksponering eller andre innstillinger. Bakbelyst sensor Panasonic HC-V180 har en bakbelyst bildesensor (BSI-sensor) som sørger for en bedre bildekvalitet, med mindre bildestøy. Dette er for eksempel noe kan sees tydelig under både sterke eller dårlige lysforhold. Uansett om du blendes av sola på stranda eller filmer på fest en lørdagskveld, får du fine bilder og med lav bildestøy. Fleksibel batteritid På kun én ladning kan du filme aktivt i ca 2 timer. Dersom du behøver å bruke kameraet over lengre perioder uten å vente på det lader seg, kan man plugge inn en nødlader og bruke kameraet samtidig. Videokamera 4,6 7 1890 NOK 1890 NewCondition PreOrder
  1. Lyd og bilde
  2. Kamera og Foto
  3. Videokamera