Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Ta ekte retrobilder i heftig Polaroid-format

Polaroid Now i-Type Instant Black

  Art.nr: 1012870
 • Enkelt å bruke
 • Autofokus
 • Automatisk blits
 • Stort fokusområde
 • Lades via USB

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Polaroid Now er det klassiske Polaroidformatet i en mer oppdatert og moderne utgave. Det nye med dette kameraet er det nyutviklede autofokussystemet, en kraftigere batteripakke og bedre blits. Polaroid Now er det perfektet kamera for deg som ønsker å dokumentere nuet og få bildet i et fysisk eksemplar i hånda rett etter at bildet er tatt. Resultatet blir bilder i et heftig retroformat.

Headline

 • Enkel å bruke
 • Robust og stilig design
 • Nøyaktig autofokus
 • Mulighet for dobbeleksponering
 • Fokusområde: 0,6 m til uendeligheten
 • Automatisk, innebygd blits
 • Lang batteritid og lades via USB
 • Selvutløser

Selvjusterende linse

Polaroid Now har en linse som automatisk skifter mellom avstand- og portrettformat slik at du får et fantastisk bilderesultat.

Avansert blits

Med ny og automatisk blits, tas hensyn til lyset rundt det. Det vil si at du får fantastiske bilder selv i svakt lys.

Lang batteritid

Kameraet har et oppladbart batteri som har nok kapasitet til at du kan knipse deg gjennom 15 pakker med film, på kun én ladning.

Enkel å bruke

Det oppdaterte og praktiske designet sørger for at kameraet er lett å bruke.

1012870 1012870 Polaroid Polaroid Now i-Type Instant Black 9028 Polaroid Now er det klassiske Polaroidformatet i en mer oppdatert og moderne utgave. Det nye med dette kameraet er det nyutviklede autofokussystemet, en kraftigere batteripakke og bedre blits. Polaroid Now er det perfektet kamera for deg som ønsker å dokumentere nuet og få bildet i et fysisk eksemplar i hånda rett etter at bildet er tatt. Resultatet blir bilder i et heftig retroformat. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Headline Enkel å brukeRobust og stilig designNøyaktig autofokusMulighet for dobbeleksponering Fokusområde: 0,6 m til uendelighetenAutomatisk, innebygd blitsLang batteritid og lades via USBSelvutløser Selvjusterende linse Polaroid Now har en linse som automatisk skifter mellom avstand- og portrettformat slik at du får et fantastisk bilderesultat. Avansert blits Med ny og automatisk blits, tas hensyn til lyset rundt det. Det vil si at du får fantastiske bilder selv i svakt lys. Lang batteritid Kameraet har et oppladbart batteri som har nok kapasitet til at du kan knipse deg gjennom 15 pakker med film, på kun én ladning. Enkel å bruke Det oppdaterte og praktiske designet sørger for at kameraet er lett å bruke. Kompaktkamera 1290 NOK 1290 NewCondition Discontinued
 1. Lyd og bilde
 2. Kamera og Foto
 3. Kompaktkamera