Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompaktkamera med 30x optisk zoom og WiFi

Panasonic DMC-TZ80

  Art.nr: 1006788
 • 18,1 MP
 • 4K-video/foto
 • Leica-optikk
 • Lyssensitiv MOS-sensor
 • Optisk bildestabilisering

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Tross sin kompakte størrelse er Panasonic LUMIX DMC-TZ80 et kraftig kamera og egner seg godt som din følgesvenn på tur. Med en rekke nyttige kamerafunksjoner (for eksempel 30x Zoom og Panasonics nyeste 4K-teknologi), kan du fange øyeblikket i sin nydeligste prakt på farten.

Høysensitiv MOS-sensor

Med dette kameraet får du tydelige og detaljrike bilder, selv i svakt belyste områder ved hjelp av en 18,1 megapixel MOS-sensor og Venus Engine-bildeprosessor. Ta bilder og bli overrasket over hvor godt resultat du får i råformat, takket være sensoren.

LEICA DC-objektiv

Med det 24 mm LEICA DC VARIO ELMAR-objektivet kommer du med 30x optisk zoom mye nærmere motivet, selv om du står på en god avstand.

Rekkevidden tilsvarer 24-720 mm sammenlignet med et 35 mm kamera, som gir deg et sluttresultat du virkelig kan sette pris på.

Ta bilder og film i 4K UHD-oppløsning

Med anlegg for 4K UHD, filmer du hele 30 bilder i sekundet og du kan velge ut det perfekte bildet fra hele rekka. På den måten kan du være trygg på at du ikke trenger å bruke mer tid enn nødvendig på å finne det perfekte bildet.

Som alt annet med 4K, betyr det at du med dette kameraet kan filme med en oppløsning som er 4 ganger høyere enn i vanlig Full HD. Det betyr klarere og sterkere bildekvalitet som du kan kose deg med i mange år fremover!

Unike, fantastiske funksjoner

 • "Post Focus": Her spiller det ingen rolle om hvor det fokuseres i bildet, fordi dette kan du velge direkte på displayet etter at bildet er tatt. Ekstremt enkelt og utrolig nyttig!
 • "Light Composition": Komponerer bildet ved å lagre lysere piksler og gir mer spektakulære og dramatiske bilder om du tar bilder på kvelden.
 • "4K Live Cropping": Her brukes hele sensoren i et litt mindre format og gir video i Full HD som sluttresultat. Fordelen er at du kan zoome inn på skjermen for å velge hvordan du flytter rammen som spiller. Lag myke og stabile kameravinkler uten at du behøver flytte kameraet  og du kan lage videoer med et profesjonelt inntrykk svært enkelt.

Live View-søker

I sterkt sollys kan det være vanskelig å se motivet i skjermen. LUMIX TZ80 har en Live View-søker som starter automatisk når du plukker opp kameraet til øyet. Dette gjør at du alltid har et klart og tydelig synsfeil visjon og kan ta de bildene du ønsker selv under vanskelige forhold.

1006788 1006788 Panasonic Panasonic DMC-TZ80 DMC-TZ80EP-K Tross sin kompakte størrelse er Panasonic LUMIX DMC-TZ80 et kraftig kamera og egner seg godt som din følgesvenn på tur. Med en rekke nyttige kamerafunksjoner (for eksempel 30x Zoom og Panasonics nyeste 4K-teknologi), kan du fange øyeblikket i sin nydeligste prakt på farten. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Høysensitiv MOS-sensor Med dette kameraet får du tydelige og detaljrike bilder, selv i svakt belyste områder ved hjelp av en 18,1 megapixel MOS-sensor og Venus Engine-bildeprosessor. Ta bilder og bli overrasket over hvor godt resultat du får i råformat, takket være sensoren. LEICA DC-objektiv Med det 24 mm LEICA DC VARIO ELMAR-objektivet kommer du med 30x optisk zoom mye nærmere motivet, selv om du står på en god avstand. Rekkevidden tilsvarer 24-720 mm sammenlignet med et 35 mm kamera, som gir deg et sluttresultat du virkelig kan sette pris på. Ta bilder og film i 4K UHD-oppløsning Med anlegg for 4K UHD, filmer du hele 30 bilder i sekundet og du kan velge ut det perfekte bildet fra hele rekka. På den måten kan du være trygg på at du ikke trenger å bruke mer tid enn nødvendig på å finne det perfekte bildet. Som alt annet med 4K, betyr det at du med dette kameraet kan filme med en oppløsning som er 4 ganger høyere enn i vanlig Full HD. Det betyr klarere og sterkere bildekvalitet som du kan kose deg med i mange år fremover! Unike, fantastiske funksjoner "Post Focus": Her spiller det ingen rolle om hvor det fokuseres i bildet, fordi dette kan du velge direkte på displayet etter at bildet er tatt. Ekstremt enkelt og utrolig nyttig!"Light Composition": Komponerer bildet ved å lagre lysere piksler og gir mer spektakulære og dramatiske bilder om du tar bilder på kvelden."4K Live Cropping": Her brukes hele sensoren i et litt mindre format og gir video i Full HD som sluttresultat. Fordelen er at du kan zoome inn på skjermen for å velge hvordan du flytter rammen som spiller. Lag myke og stabile kameravinkler uten at du behøver flytte kameraet  og du kan lage videoer med et profesjonelt inntrykk svært enkelt. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Live View-søker I sterkt sollys kan det være vanskelig å se motivet i skjermen. LUMIX TZ80 har en Live View-søker som starter automatisk når du plukker opp kameraet til øyet. Dette gjør at du alltid har et klart og tydelig synsfeil visjon og kan ta de bildene du ønsker selv under vanskelige forhold. Kompaktkamera 4,5 6 1990 NOK 1990 NewCondition Discontinued
 1. Lyd og bilde
 2. Kamera og Foto
 3. Kompaktkamera