Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt turkamera med vidvinkel og 40x optisk zoom

Canon PowerShot SX730

  Art.nr: 1012585
 • 20,3 MP CMOS-sensor
 • 40x optisk zoom
 • Video i Full HD med 60 bilder i sekundet
 • Tiltbar skjerm
 • Turpakke med både veske og stativ

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Canon PowerShot SX730 HS er den perfekte turkameraten i et kompakt format. Med en vidvinkellinse på 24 mm og hele 40x optisk zoom, kommer du ganske tett på motivet selv på trygg avstand. På kameraet finnes en tiltbar skjerm du kan titte på nyknipsede bilder og ta selfies med. Dessuten kan du filme i Full HD, slik at ferieminner bevares i beste kvalitet. Kameraet er en del av en turpakke som inkluderer en oppbevaringsveske og et bøylig stativ fra Joby.

Kompakt format

PowerShot SX730 HS er laget i et hendig lommformat, med en vekt på bare 300 gram. Du kan enkelt putte kameraet i jakkelomma eller legge det i vesken din når du er ute på eventyr eller hverdagslige ærend.

Skarpe bilder

Ved hjelp av en smart 5-akset dynamisk bildestabilisator, får du alltid skarpe bilder.

Video i Full HD

Med kun ett enkelt knappetrykk kan du ta opp video i Full HD med opptil 60 bilder i sekundet. Uansett om du zoomer eller filmer mens du selv er i bevegelse, hjelper den dynamiske bildestabilisatoren til med å sørge før at bildet blir holder seg stabilt.

Enkelt eller avansert?

Det bestemmer du helt selv. Med Canon PowerShot SX730 HS kan blant annet velge mellom 58 typer motiver, Hybrid Auto eller manuelt. Hybrid Auto velger den innstillingen som gjør at du enkelt bare behøver å peke og knipse. Alternativt kan du ta neste det neste steget og hoppe ut i kreativ fotografering med full manuell kontroll.

Kameraets egenskaper

 • 20,3 megapixels bakbelyst CMOS-sensor av 1/2,3-type
 • 40x optisk zoom med vidvinkel (tilsvarande  24–960 mm)
 • Tiltbar 7,5" LCD-skjerm
 • Film i Full hD (opp til 1920x1080/60p/30p)
 • Innebygd WiFi (Med støtte for Bluetooth/NFC)
 • Lades enkelt via USB
 • 6 bilder i sekundet med seriemodus

I pakken:

 • Canon PowerShot SX730 HS
 • Håndrem WS-800
 • Batterilader CB-2LHE
 • Strømkabel
 • Oppbevaringsveske
 • Tripod-stativ fra Joby
 • Brukerhåndbok
1012585 1012585 Canon Canon PowerShot SX730 1791C016 Canon PowerShot SX730 HS er den perfekte turkameraten i et kompakt format. Med en vidvinkellinse på 24 mm og hele 40x optisk zoom, kommer du ganske tett på motivet selv på trygg avstand. På kameraet finnes en tiltbar skjerm du kan titte på nyknipsede bilder og ta selfies med. Dessuten kan du filme i Full HD, slik at ferieminner bevares i beste kvalitet. Kameraet er en del av en turpakke som inkluderer en oppbevaringsveske og et bøylig stativ fra Joby. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Kompakt format PowerShot SX730 HS er laget i et hendig lommformat, med en vekt på bare 300 gram. Du kan enkelt putte kameraet i jakkelomma eller legge det i vesken din når du er ute på eventyr eller hverdagslige ærend. Skarpe bilder Ved hjelp av en smart 5-akset dynamisk bildestabilisator, får du alltid skarpe bilder. Video i Full HD Med kun ett enkelt knappetrykk kan du ta opp video i Full HD med opptil 60 bilder i sekundet. Uansett om du zoomer eller filmer mens du selv er i bevegelse, hjelper den dynamiske bildestabilisatoren til med å sørge før at bildet blir holder seg stabilt. Enkelt eller avansert? Det bestemmer du helt selv. Med Canon PowerShot SX730 HS kan blant annet velge mellom 58 typer motiver, Hybrid Auto eller manuelt. Hybrid Auto velger den innstillingen som gjør at du enkelt bare behøver å peke og knipse. Alternativt kan du ta neste det neste steget og hoppe ut i kreativ fotografering med full manuell kontroll. Kameraets egenskaper 20,3 megapixels bakbelyst CMOS-sensor av 1/2,3-type40x optisk zoom med vidvinkel (tilsvarande  24–960 mm)Tiltbar 7,5" LCD-skjermFilm i Full hD (opp til 1920x1080/60p/30p) Innebygd WiFi (Med støtte for Bluetooth/NFC)Lades enkelt via USB6 bilder i sekundet med seriemodus I pakken: Canon PowerShot SX730 HSHåndrem WS-800Batterilader CB-2LHEStrømkabel OppbevaringsveskeTripod-stativ fra JobyBrukerhåndbok Kompaktkamera 5 1 3990 NOK 3990 NewCondition Discontinued
 1. Lyd og bilde
 2. Kamera og Foto
 3. Kompaktkamera