Enkelt kompaktkamera med Smart Auto og 720p

Canon Ixus 185 Essential Kit

  Art.nr: 1012584
 • 20 MP og 8x optisk zoom
 • 32 effektfiltere i Smart Auto
 • Enkel i bruk
 • Film i 720p

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 237,-

Delbetal fra 148,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Er du på jakt etter et enkelt pek- og knipskamera? Canon Ixus 185 er et ultratynt kompaktkamera i smidig lommeformat som tar bilder med masse detaljer i 20 MP og 8x optisk zoom. Med andre ord så kan du lett ta det med deg på tur og ta bilder av hva som helst. Ved hjelp av Easy Auto-funksjon kan du ta frem kameraet og bare knipse i vei. I tillegg finnes det en Smart Auto-modus som gir deg muligheten til å leke med 32 forskjellige effekttyper.

Enkel kamerakontroll

Ved hjelp av Easy Auto velger kameraet innstillinger som gjør det lettere å få best mulig bildekvalitet. Dette passer godt for den som simpelthen vil "peke og knipse" uten videre innstillinger, som ikke drar ned kvaliteten.

Klar, ferdig, knips!

På Canon IXUS 185 finner du en hendig liten knapp som gjør at du enkelt kan filme i 720p, helt uten å måtte krangle deg igjennom en masse menyalternativer.

Få utløp for kreativiteten

I tillegg til Smart Auto-funksjonen med 32 forskjellige idenfiserbare motiv, kan du også slippe løs ditt kreative jeg med flere artige effekter. Ta morsomme bilder av bikkja med Fisheye-effekt eller teste ut effekten som gjør om bildeobjektet til små miniatyrmodeller.

Canon Ixus 185 Essential Kit leveres med:

 • Håndleddsrem WS-800
 • NB.11L-batteri
 • CB-2LFE-batterilader
 • Strømkabel
 • Brukermanual
1012584 Canon Canon Ixus 185 Essential Kit 1803C010 Er du på jakt etter et enkelt pek- og knipskamera? Canon Ixus 185 er et ultratynt kompaktkamera i smidig lommeformat som tar bilder med masse detaljer i 20 MP og 8x optisk zoom. Med andre ord så kan du lett ta det med deg på tur og ta bilder av hva som helst. Ved hjelp av Easy Auto-funksjon kan du ta frem kameraet og bare knipse i vei. I tillegg finnes det en Smart Auto-modus som gir deg muligheten til å leke med 32 forskjellige effekttyper. Enkel kamerakontroll Ved hjelp av Easy Auto velger kameraet innstillinger som gjør det lettere å få best mulig bildekvalitet. Dette passer godt for den som simpelthen vil "peke og knipse" uten videre innstillinger, som ikke drar ned kvaliteten. Klar, ferdig, knips! På Canon IXUS 185 finner du en hendig liten knapp som gjør at du enkelt kan filme i 720p, helt uten å måtte krangle deg igjennom en masse menyalternativer. Få utløp for kreativiteten I tillegg til Smart Auto-funksjonen med 32 forskjellige idenfiserbare motiv, kan du også slippe løs ditt kreative jeg med flere artige effekter. Ta morsomme bilder av bikkja med Fisheye-effekt eller teste ut effekten som gjør om bildeobjektet til små miniatyrmodeller. Canon Ixus 185 Essential Kit leveres med: Håndleddsrem WS-800NB.11L-batteriCB-2LFE-batteriladerStrømkabelBrukermanual Kompaktkamera 4 1 1237 NOK 1237 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Kamera og Foto
 3. Kompaktkamera