Polaroid Originals i-Type film svart-hvitt

Polaroid 1-pack B&W film for i-Type

  Art.nr: 1013001
  • Inneholder 8 bilder
  • 10,7 x 8,8 cm (4,2" x 3,5")
  • Klassisk polaroidformat
  • Svart-hvit film med hvit ramme
  • Til Polaroid i-Type-kamera

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Svart/hvitt
Svart/hvitt
Farge

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Polaroid Originals i-Type svart-hvit gir deg de klassiske Polaroid-bildene med hvit ramme du har sett i filmer fra 80- og 90-tallet eller hørt om i OutKast - Hey Ya! Pakken inneholder 8 svart-hvitt-bilder med den karakteristiske hvite rammen som gir deg bilder med høy kontrast og "analog" feeling. Ved hjelp av Polaroid-teknologi fremkalles bildene på noen få minutter. Polaroid Originals i-Type svart-hvitt passer Now i-Type Instant og andre kameramodeller med eget batteri for I-Type-film.

Vær oppmerksom på at man ikke bør riste Polaroid-bilder selv om sangen nevner det. Ved å riste bildet kan deler av filmen separere seg for tidlig og med det kan du skade motivet og gi både flekker og "blobs" i bildet.

Kompatibilitet:

  • Polaroid i-Type kamera med eget batteri

OBS! Kan ikke brukes i kamera som krever film med batterier, f.eks. 600-film.

1013001 Polaroid Polaroid 1-pack B&W film for i-Type 4669 Polaroid Originals i-Type svart-hvit gir deg de klassiske Polaroid-bildene med hvit ramme du har sett i filmer fra 80- og 90-tallet eller hørt om i OutKast - Hey Ya! Pakken inneholder 8 svart-hvitt-bilder med den karakteristiske hvite rammen som gir deg bilder med høy kontrast og "analog" feeling. Ved hjelp av Polaroid-teknologi fremkalles bildene på noen få minutter. Polaroid Originals i-Type svart-hvitt passer Now i-Type Instant og andre kameramodeller med eget batteri for I-Type-film. Vær oppmerksom på at man ikke bør riste Polaroid-bilder selv om sangen nevner det. Ved å riste bildet kan deler av filmen separere seg for tidlig og med det kan du skade motivet og gi både flekker og "blobs" i bildet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Kompatibilitet: Polaroid i-Type kamera med eget batteri OBS! Kan ikke brukes i kamera som krever film med batterier, f.eks. 600-film. Spesialtilbehør 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kamera og Foto
  3. Kameratilbehør
  4. Spesialtilbehør