Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

64 GB Extreme SDXC minnekort for innspilling i 4K

SanDisk SDXC Card Extreme 64GB 150MB/s

  Art.nr: 1007270
  • 64 GB SDXC Extreme
  • Lesehastighet opptil 150 MB/s
  • Opptil 16 timers innspillingstid
  • For digitalkameraer og videokameraer
  • Mekanisk skrivebeskyttelse

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

SanDisk SDXC Extreme 64 GB er et minnekort med utrolig raske lese- og skrivehastigheter for digitalkameraer og videokameraer. Størrelsen på 64 GB holder til opptil 16 timers HD-oppløst filminnspilling.

Kortet har klassifiseringen Klasse 10, som innebærer at det klarer overføringer av video i Full HD-kvalitet (1080p) samt sekvensiell fotografering. Minnekortet tilbyr skrivehastighet på opptil 60 MB/s, og lesehastighet på opptil hele 150 MB/s som gjør kortet perfekt for innspillinger i høy oppløsning samt rask visning og overføring til datamaskiner.

Den praktiske, mekaniske skrivebeskyttelsen gjør at du kan forhindre modifisering og ødelagte filer på minnekortet ditt.

Klarer ekstreme temperaturer

Minnekortets robuste konstruksjon klarer ekstreme forhold og er vanntett, røntgensikkert, temperatursikkert og støtsikkert. SanDisk Extreme kan brukes i temperaturer fra -25°C til +85°C. Det innebærer at du aldri behøver å være urolig for at ekstrem hete eller kulde skal påvirke dine fotografier eller filmer.

Klasse 10 for rask lagring

SanDisk SDXC Extreme er klasse 10-sertifisert hvilket innebærer at man for eksempel kan lagre helt opp til 4K Ultra HD-videoinnspillinger uten forstyrrelser eller tap i bildematerialet eller kvaliteten. Kortet har en lesehastighet på opptil 150 MB/s og skrivehastighet på opptil 60 MB/s hvilket gjør den perfekt for de fleste kompaktkameraer og systemkameraer.

1007270 1007270 SanDisk SanDisk SDXC Card Extreme 64GB 150MB/s SDSDXV6-064G-GNCIN SanDisk SDXC Extreme 64 GB er et minnekort med utrolig raske lese- og skrivehastigheter for digitalkameraer og videokameraer. Størrelsen på 64 GB holder til opptil 16 timers HD-oppløst filminnspilling. Kortet har klassifiseringen Klasse 10, som innebærer at det klarer overføringer av video i Full HD-kvalitet (1080p) samt sekvensiell fotografering. Minnekortet tilbyr skrivehastighet på opptil 60 MB/s, og lesehastighet på opptil hele 150 MB/s som gjør kortet perfekt for innspillinger i høy oppløsning samt rask visning og overføring til datamaskiner. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Den praktiske, mekaniske skrivebeskyttelsen gjør at du kan forhindre modifisering og ødelagte filer på minnekortet ditt. Klarer ekstreme temperaturer Minnekortets robuste konstruksjon klarer ekstreme forhold og er vanntett, røntgensikkert, temperatursikkert og støtsikkert. SanDisk Extreme kan brukes i temperaturer fra -25°C til +85°C. Det innebærer at du aldri behøver å være urolig for at ekstrem hete eller kulde skal påvirke dine fotografier eller filmer. Klasse 10 for rask lagring SanDisk SDXC Extreme er klasse 10-sertifisert hvilket innebærer at man for eksempel kan lagre helt opp til 4K Ultra HD-videoinnspillinger uten forstyrrelser eller tap i bildematerialet eller kvaliteten. Kortet har en lesehastighet på opptil 150 MB/s og skrivehastighet på opptil 60 MB/s hvilket gjør den perfekt for de fleste kompaktkameraer og systemkameraer. SD 5 8 239 NOK 239 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kamera og Foto
  3. Kameratilbehør
  4. Minnekort og minnekortlesere
  5. SD