Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

32 GB Extreme SDHC for innspilling i 4K

SanDisk SDHC Extreme 32GB 90MB/s UHS-I

  Art.nr: 240962
  • 32 GB SDHC Extreme
  • Opp til 90 MB/s lesehastighet
  • Klasse 10
  • Tåler temperaturer fra -25° C til +85° C

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

SanDisk SDXC Extreme 32 GB er et minnekort med rask lese- og skrivehastighet for digitalkameraer og videokameraer. 32 GB lagring rekker opp til åtte timers HD-oppløst film.
Kortet inngår i klarre 10 som innebærer at det klarere overføring av video i Full HD-kvalitet (1080p) samt sekvensfotografering. Minnekortet tilbyr skrivehastighet på opp til 60 MB/s, og lesehastighet på opp til 90 MB/s som gjør at kortet passer bra for inspillinger i høye oppløsninger samt rask visning og overføring til data. 

Tåler ekstreme temperaturer

Minnekortets robuste konstruksjon tåler ekstreme forhold og er vanntett, tåler røntgen, temperatursikker og støtsikker. SanDisk Extreme kan brukes i temperaturer fra -25° C til 85° C. Dette betyr at du aldri trenger å bekymre deg for at ekstrem varme eller kulde vil påvirke dine bilder og filmer.

240962 240962 SanDisk SanDisk SDHC Extreme 32GB 90MB/s UHS-I SDSDXVE-032G-GNCIN SanDisk SDXC Extreme 32 GB er et minnekort med rask lese- og skrivehastighet for digitalkameraer og videokameraer. 32 GB lagring rekker opp til åtte timers HD-oppløst film.Kortet inngår i klarre 10 som innebærer at det klarere overføring av video i Full HD-kvalitet (1080p) samt sekvensfotografering. Minnekortet tilbyr skrivehastighet på opp til 60 MB/s, og lesehastighet på opp til 90 MB/s som gjør at kortet passer bra for inspillinger i høye oppløsninger samt rask visning og overføring til data.  Tåler ekstreme temperaturer Minnekortets robuste konstruksjon tåler ekstreme forhold og er vanntett, tåler røntgen, temperatursikker og støtsikker. SanDisk Extreme kan brukes i temperaturer fra -25° C til 85° C. Dette betyr at du aldri trenger å bekymre deg for at ekstrem varme eller kulde vil påvirke dine bilder og filmer. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> SD 5 4 129 NOK 129 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kamera og Foto
  3. Kameratilbehør
  4. Minnekort og minnekortlesere
  5. SD