Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

64 GB microSDXC Extreme minnekort med A2-ytelse

SanDisk MicroSDXC Extreme 64GB UHS-I

  Art.nr: 1006010
  • 64 GB Extreme microSDXC™ UHS-I
  • Perfekt for 4K & Full HD-video
  • A2 / Video Class V30 / UHS-I U3
  • 160 MB/s lesehastighet / 60 MB/s skrivehastighet
  • Vanntett og støtsikkert

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

SanDisk MicroSDXC Extreme 64GB er et minnekort perfekt for actionkameraer, droner, mobiltelefoner og andre kameraer som stiller høye krav til lagringsmedier. Sandisk Extreme UHS-I med A2-ytelse betyr at minnekortet er utmerket for høyoppløselig fotografering og videoer opp til 4K UHD med skrivehastighet på opptil 60 MB per sekund. I tillegg er kortet holdbart å takle alle dine eventyr.

Minnekort som henger med i ditt tempo

SanDisk Extreme minnekort er raskt nok til å holde følge med de raske eventyrene. Kortet har kapasitet og ytelse for rask overføring, appoptimalisering og 4K UHD-filmer uten forstyrrelser eller kvalitetstap.

Minnekortet har en skrivehastighet på opptil 60 MB / s, slik at du kan filme 4K-filmer uten å miste en ramme og er klar når du er klar. Leshastigheten er opptil 160 MB / s, slik at du kan overføre 30 minutter med 4K (24GB) video på mindre enn tre minutter.

A2 rating optimalisert for smarttelefoner

A2-klassifisering gjør SanDisk MicroSDXC Extreme UHS-I minnekort spesielt optimalisert for Android-baserte smarttelefoner med ekstra raske appoppstartinger og bedre mobile opplevelser.

Leveres med SD-kortadapter

MicroSD-kort passer i flere forskjellige enheter som actionkameraer, mobiltelefoner, nettbrett, GPS, bærbare spillkonsoller og kompakt- og speilreflekskameraer for å lagre alt fra bilder, videoer, kart, apps, spill og musikk og mer.Sammen med microSD-kortet er det en SD-kortadapter som lar deg enkelt overføre bildene til en datamaskin via en minnekortleser direkte til datamaskinen eller laptopen.

Den lar deg også bruke microSDXC-kortet i flere typer enheter, for eksempel speilreflekskameraer som bruker SD-kort som lagringsmedier.

Vanntett, temperatur, støt og røntgenbestandig

Den robuste utformingen av minnekortet kan takle ekstreme forhold og er vanntett, temperatur, støt og røntgenbestandig, slik at du kan føle deg så trygg hver dag som på farten uten å bekymre deg for at viktige bilder og filmer vil gå tapt på grunn av ødelagte minnekort .
Så selv om du har uflaks og enheten din blir skadet, er bildene og filmene dine trygge på Sandisk minnekort. Sikker for din skyld og for din sikkerhet, gir SanDisk også en full 10 års garanti på dette minnekortet.

1006010 1006010 SanDisk SanDisk MicroSDXC Extreme 64GB UHS-I SDSQXA2-064G-GN6MA SanDisk MicroSDXC Extreme 64GB er et minnekort perfekt for actionkameraer, droner, mobiltelefoner og andre kameraer som stiller høye krav til lagringsmedier. Sandisk Extreme UHS-I med A2-ytelse betyr at minnekortet er utmerket for høyoppløselig fotografering og videoer opp til 4K UHD med skrivehastighet på opptil 60 MB per sekund. I tillegg er kortet holdbart å takle alle dine eventyr. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Minnekort som henger med i ditt tempo SanDisk Extreme minnekort er raskt nok til å holde følge med de raske eventyrene. Kortet har kapasitet og ytelse for rask overføring, appoptimalisering og 4K UHD-filmer uten forstyrrelser eller kvalitetstap.Minnekortet har en skrivehastighet på opptil 60 MB / s, slik at du kan filme 4K-filmer uten å miste en ramme og er klar når du er klar. Leshastigheten er opptil 160 MB / s, slik at du kan overføre 30 minutter med 4K (24GB) video på mindre enn tre minutter. A2 rating optimalisert for smarttelefoner A2-klassifisering gjør SanDisk MicroSDXC Extreme UHS-I minnekort spesielt optimalisert for Android-baserte smarttelefoner med ekstra raske appoppstartinger og bedre mobile opplevelser. Leveres med SD-kortadapter MicroSD-kort passer i flere forskjellige enheter som actionkameraer, mobiltelefoner, nettbrett, GPS, bærbare spillkonsoller og kompakt- og speilreflekskameraer for å lagre alt fra bilder, videoer, kart, apps, spill og musikk og mer.Sammen med microSD-kortet er det en SD-kortadapter som lar deg enkelt overføre bildene til en datamaskin via en minnekortleser direkte til datamaskinen eller laptopen. Den lar deg også bruke microSDXC-kortet i flere typer enheter, for eksempel speilreflekskameraer som bruker SD-kort som lagringsmedier. Vanntett, temperatur, støt og røntgenbestandig Den robuste utformingen av minnekortet kan takle ekstreme forhold og er vanntett, temperatur, støt og røntgenbestandig, slik at du kan føle deg så trygg hver dag som på farten uten å bekymre deg for at viktige bilder og filmer vil gå tapt på grunn av ødelagte minnekort .Så selv om du har uflaks og enheten din blir skadet, er bildene og filmene dine trygge på Sandisk minnekort. Sikker for din skyld og for din sikkerhet, gir SanDisk også en full 10 års garanti på dette minnekortet. Micro SD 4,8 14 229 NOK 229 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kamera og Foto
  3. Kameratilbehør
  4. Minnekort og minnekortlesere
  5. Micro SD