Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

32 GB microSDHC Ultra minnekort med A1-ytelse

SanDisk MicroSDHC Ultra 32GB 98MB/s

  Art.nr: 248665
  • 32 GB kapasitet Ultra microSDHC™ UHS-I
  • Opp til 98 MB/s lesehastighet
  • Perfekt for Full HD-video
  • Vanntett og støtsikkert
  • SD-adapter medfølger

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

SanDisk Ultra microSDHC™ UHS-I med 32 GB kapasitet er et microSD-kort for eksempelvis mobiltelefoner, nettbrett og actionkameraer som er perfekte for høyoppløselige bilder og Full HD-videoopptak og -programmer. Overføringshastigheter på opp til 98 MB/s sikrer at du raskt kan flytte innholde som f.eks. 1200 bilder på bare ett minutt. Minnekortet er ideelt for Android ™ -baserte smarttelefoner og nettbrett takket være sin A1-klasse som laster apper raskere enn noen gang før.

A1-klasse og raske overføringer

Kortet passer i flere forskjellige enheter, for eksempel actionkameraer, mobiltelefoner, nettbrett, GPS, bærbare spillkonsoller og kompakt- og speilreflekskameraer. Takket være A1-klassifiseringen er SanDisk MicroSDHC Ultra 98 MB / s UHS-I minnekort spesielt optimalisert for Android-smarttelefoner med ekstra raske lasting av apper og bedre mobile opplevelser.

Lagre timer med Full HD-filmer og tusenvis av bilder på minnekortet, og vite at de er trygt lagret. SanDisk MicroSDHC Ultra er klasse 10-sertifisert, noe som betyr at du kan lagre Full HD-videoopptak uten forstyrrelser eller tap i bildematerialet. Overføringshastighet på opp til 100 MB/s betyr at du raskt kan flytte bildene til for eksempel en datamaskin.

Perfekt for Android

Last ned SanDisk Memory Zone-appen via Google Play til mobiltelefonen din, og få full kontroll over filene på minnekortet direkte fra telefonen. Appen lar deg skanne, flytte, kopiere og overføre filer til eksterne minner på en praktisk måte. Memory Zone gjør dette minnekortet perfekt for smarttelefoner og nettbrett med Android. Les mer og last ned Memory Zone på Google Play.

Robust

Den robuste utformingen av minnekortet kan takle ekstreme forhold og er vanntett, røntgenbestandig, temperaturbestandig og støtsikkert.

248665 SanDisk SanDisk MicroSDHC Ultra 32GB 98MB/s SDSQUAR-032G-GN6MA SanDisk Ultra microSDHC™ UHS-I med 32 GB kapasitet er et microSD-kort for eksempelvis mobiltelefoner, nettbrett og actionkameraer som er perfekte for høyoppløselige bilder og Full HD-videoopptak og -programmer. Overføringshastigheter på opp til 98 MB/s sikrer at du raskt kan flytte innholde som f.eks. 1200 bilder på bare ett minutt. Minnekortet er ideelt for Android ™ -baserte smarttelefoner og nettbrett takket være sin A1-klasse som laster apper raskere enn noen gang før. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> A1-klasse og raske overføringer Kortet passer i flere forskjellige enheter, for eksempel actionkameraer, mobiltelefoner, nettbrett, GPS, bærbare spillkonsoller og kompakt- og speilreflekskameraer. Takket være A1-klassifiseringen er SanDisk MicroSDHC Ultra 98 MB / s UHS-I minnekort spesielt optimalisert for Android-smarttelefoner med ekstra raske lasting av apper og bedre mobile opplevelser.Lagre timer med Full HD-filmer og tusenvis av bilder på minnekortet, og vite at de er trygt lagret. SanDisk MicroSDHC Ultra er klasse 10-sertifisert, noe som betyr at du kan lagre Full HD-videoopptak uten forstyrrelser eller tap i bildematerialet. Overføringshastighet på opp til 100 MB/s betyr at du raskt kan flytte bildene til for eksempel en datamaskin. Perfekt for Android Last ned SanDisk Memory Zone-appen via Google Play til mobiltelefonen din, og få full kontroll over filene på minnekortet direkte fra telefonen. Appen lar deg skanne, flytte, kopiere og overføre filer til eksterne minner på en praktisk måte. Memory Zone gjør dette minnekortet perfekt for smarttelefoner og nettbrett med Android. Les mer og last ned Memory Zone på Google Play. Robust Den robuste utformingen av minnekortet kan takle ekstreme forhold og er vanntett, røntgenbestandig, temperaturbestandig og støtsikkert. Micro SD 4,8 20 109 NOK 109 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kamera og Foto
  3. Kameratilbehør
  4. Minnekort og minnekortlesere
  5. Micro SD